New Profesional Consult 930 x 122

școala traian

CUM SE DESFĂȘOARĂ CURSURILE ONLINE LA ȘCOALA NR. 4 – TRAIAN DIN PITEȘTI. MĂSURILE ANUNȚATE

După ce mai mulți părinți și-au exprimat îngrijorarea cu privire la siguranța desfășurării cursurilor  la Școala gimnazială nr. 4 – Traian, dar și la sincopele privind organizarea cursurilor online, redacția ePitești.ro a încercat să afle chiar de la conducerea unității ce măsuri vor fi luate în acest sens.

Citiți și: Nenorocire la o școală etalon din Pitești! O învățătoare tânără a murit

Potrivit directorului adjunct al școlii, Olga Rațiu, unitatea a început demersurile pentru dotarea fiecărei clase cu separatoare de plexiglas între bănci, astfel încât, la finele acestei luni, cursurile să se desfășoare cu întregul efectiv al claselor la ore (simultan).

De asemenea, pentru începutul săptămânii viitoare este anunțat schimbul grupelor, astfel încât elevii care săptămâna aceasta au urmat cursurile online să vină la școală conform orarului deja comunicat.

Până la achiziționarea de către școală a unui laptop pentru fiecare clasă, cadrele didactice se vor conecta cu laptopurile personale la platforma educațională, astfel încât lecțiile predate în clasă să poată fi urmărite și de elevii aflați acasă.

Conducerea școlii face un apel la înțelegere și răbdare pentru rezolvarea tuturor problemelor apărute odată cu începerea școlii în noul context epidemiologic.

„Dorim să vă asigurăm că în aceste condiții atipice, împreună suntem provocați să facem față tuturor schimbărilor. Cadre didactice, părinți și elevi suntem nevoiți să ne adaptăm unor reguli mult mai stricte, să facem față unor provocări inedite, dar fără să ne pierdem dorința de a ne întâlni și de a colabora” a fost mesajul școlii, la început de an, pentru elevi, profesori și părinți.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90