930X122 MAIA

arest

CUM ȘI-AU JEFUIT VECINII DOI INDIVIZI DIN HÂRSEȘTI

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Lunca Corbului au continuat marți cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de furt calificat și tentativă de furt şi au reţinut doi bărbați, de 55 și 60 de ani, ambii din Hârsești.

Citiți și: A furat mai multe ceasuri dintr-o locuință, apoi le-a amanetat. Hoțul avea cheie!

Din cercetări s-a stabilit că în perioada iulie-august 2020, cei doi ar fi pătruns prin efracție în mai multe locuințe și anexe de pe raza localității de domiciliu, de unde ar fi sustras bunuri constând în electrocasnice, unelte de uz gospodăresc, alimente și păsări.

„Pentru administrarea probatoriului, în cursul zilei de 15 septembrie a.c., polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare, la locuințele celor doi.
Prejudiciul, în valoare de aproximativ 5.000 de lei a fost recuperat în proporție de circa 70% și restituit persoanelor vătămate”, precizează IPJ Argeș.

Citiți și: Argeș: Hoț prins seara la furat. A încercat să fugă, dar n-a scăpat

După administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, care a fost însușită, cei doi fiind prezentați în fața instanței, care a dispus cercetarea sub control judiciar pentru 60 de zile.

Foto: descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Donaris 570×90