NOR CURIER 930X122

anm

Cum va fi vremea în minivacanța de 1 Mai

În urmă cu puțin timp, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a comunicat estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (24 aprilie – 1 mai, 1-8 mai).

Citiți și: Nu scăpăm de frig! O nouă informare meteo de vreme rea

Potrivit acestora, un val tropical de căldură va aduce temperaturi extreme pentru luna aprilie, anunță Ziare.com.

În perioada minivacanței de 1 Mai ( vineri, 28 aprilie – luni, 1 mai), temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile sud-vestice, precum și în cele nordice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Citiți și: Au fost emise alerte meteo de ultim moment!

De asemenea, în intervalul 1– 8 mai mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor excedentară în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă a anului, au precizat meteorologii, mai precizează sursa citată.

Așadar, deși în cea mai mare parte a Europei luna aprilie a fost până acum destul de rece și destul de umedă pe alocuri, se pare că în perioada următoare sunt anunțate temperaturi mai mari, dar normale pentru această perioadă.

Mai multe detalii AICI.

Foto principală: arhiva ePitești.ro/descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90