New Profesional Consult 930 x 122

prima zi de scoala

Cum va fi vremea în prima zi de școală

Cum va fi vremea în prima zi de școală

Citiți și: Oficial. Meteorologii au făcut azi un anunț de maxim interes

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru prima săptămână de școală.

Este o vară a extremelor meteorologice pe continentul european, inclusiv în țara noastră.

Citiți și: Surpriză de proporții pentru toată lumea!

Este a treia vară cea mai caldă din istoria măsurătorilor meteorologice în România, în timp ce în Europa este posibil să fie cea mai caldă vară din istorie, a transmis directorul ANM pentru Antena3 CNN.

Luna septembrie va fi, potrivit meteorologilor, deosebit de caldă, așa cum a și debutat cu valori de 33-34 de grade în primele zile.

Cum va fi vremea în prima zi de școală

Din punct de vedere meteorologic, acest sfârșit de săptămână și chiar mâine, în prima zi de școală, se vor caracteriza printr-o vreme caldă, plăcută, înregistrându-se temperaturi de peste 25 de grade la nivelul întregii țări, declară Elena Mateescu, director ANM pentru sursa citată.

,,Miercuri este posibil să ne apropiem de 34 de grade în partea de vest și sud a țării, ne apropiem de pragul unei zile de caniculă, dar din punct de vedere al regimului de precipitații este în continuare un deficit„, a adăugat aceasta.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90