NOR CURIER 930X122

bogdan costache

Cunoscutul stomatolog Costache: Nu suntem în anii ’30 cu Al Capone și Nașul!

Cunoscutul stomatolog Costache: Nu suntem în anii ’30 cu Al Capone și Nașul!

Citiți și: Vreme extremă în țară! De la 32 de grade, la doar 15, în câteva ore!

ePitești v-a relatat zilele trecute despre situația cu care s-ar confrunta stomatologul Ionuț Bogdan Costache (foto 1), mai precis divergențele pe care le-ar avea cu patronul Hotelului Muntenia.

Citiți și: Cutremur într-o zonă mai puțin obișnuită!

Este vorba despre Dragoș Diaconescu (foto 2), afacerist cunoscut piteștenilor și nu numai drept „Benny Păcănele”, dat fiind faptul că acesta deține și Atu Cazino.

Diaconescu ar intenționa să facă anumite investiții la Hotelul Muntenia, doar că modalitatea în care ar încerca să le ducă la bun sfârșit este pusă sub semnul întrebării de stomatologul Costache.

Medicul a declarat în exclusivitate pentru ePitești că în ultimele luni ar fi avut loc mai multe incidente pe care a început să le considere amenințări.

Subiectul pe larg poate fi urmărit, AICI – Medicul Costache șochează: „Amenințări?! Îmi pun multe întrebări…ar trebui să fiu atent!”

Astăzi, publicația noastră vă prezintă și alte dezvăluiri făcute de stomatologul Costache. 

„Nu suntem în anii ’30, cu Al Capone și Nașul, cum se cred unii!”

În exclusivitate pentru ePitești, Ionuț Bogdan Costache susține că nu are de gând să cedeze intimidărilor. Spune că nu se opune proiectelor ce au drept scop dezvoltarea zonei centrale, ci că doar vrea să îi fie protejate proprietatea și drepturile.

De asemenea, medicul stomatolog Costache este de părere că autoritățile locale ar trebui să se implice mai mult chiar dacă ultimul episod pe care îl consideră „șicană”, respectiv parcarea remorcii în veninătatea clădirii lui, s-a petrecut pe o proprietate privată.

„Noi nu am spus vreodată că suntem împotriva unor proiecte de dezvoltare a zonei, ci suntem împotriva unor proiecte care să ne afecteze pe noi ca proprietate, ca activitate. Dar, din păcate, nu se ține cont.

După istoricul petrecut cu această firmă, se vede că nu ține cont de absolut nimic din ce înseamnă proprietate, ce înseamnă vecini, că nu ține cont de legea normalului și a bunului simț.

Temerile mele, într-adevăr, încep să crească vis-a-vis de șicanele și amenințările făcute.

Nu este vorba de a ceda unor șicane sau amenințări. Asta nu este soluție în secolul XXI și nu mai suntem în anii 1930, cu Al Capone și Nașul, cum se cred unii. Nu! Aici este Comunitate Europeană, este legislație europeană, drept de proprietate al fiecăruia, dreptul de a-și exercita activitățile și noi vom merge doar pe litera legii fără să dăm curs amenințărilor sau șicanelor, sub nicio formă.

„Sunt tare curios de punctul de vedere al autorităților locale!”

Nu este normal ca în centrul unui oraș să se petreacă astfel de evenimente, de acțiuni care până la urmă, fiind în centru, lasă o pată întregului oraș. Sunt tare curios de punctul de vedere al autorităților locale, Primăria și Poliția Locală. Chiar dacă este domeniu privat, având în vedere că zona unde este parcată această remorcă este zonă ZERO a orașului, zonă de promenadă și de patrimoniu cultural, autoritățile ar trebui să aibă un cuvânt de spus.

Așa cum au dat o hotărâre de Consiliu Local pentru reamenajarea fațadelor, așa pot să ia act și de o remorcă de 7 tone, parcată în aproprierea zonei pietonale. O mașină de peste 3.5 tone, ca să ajungă în centrul unui oraș, are nevoie de un aviz de tranzit, eliberat de Primărie. Îmi pun întrebarea dacă are acest aviz”, încheie medicul Costache.

De altfel, Ionuț Bogdan Costache nu este singurul care și-a pus această întrebare. Și pe adresa redacției, cazul ne-a fost semnalat de un cititor, care în seara zilei de 24 februarie ne-a trimis imagini cu remorca parcată în zona centrală a orașului. „Cum a ajuns această remorcă acolo? Ținând cont că nu ai voie cu camionul în centrul Piteștiului?”

Publicația noastră a luat legătura cu Poliția Locală pe marginea acestui subiect.

„Vom face demersuri să vedem despre ce este vorba, dacă șoferul are documente necesare pentru a tranzita municipiul Pitești. Dacă nu, vom lua măsurile care se impun”, declară pentru ePitești Bogdan Aristănțoiu, purtător de cuvânt al Poliției Locale Pitești.

REVENIM CURÂND CU DEZVĂLUIRI ȘI DOVEZI HALUCINANTE CU PRIVIRE LA ACEST SUBIECT EXPLOZIV, DOAR PE EPITEȘTI.RO!!! 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

4 comentarii

  • Anonim spune:

    Adevarul e ca nu intereseaza pe nimeni cum se cearta un patron de pacanele cu un dentist cunoscut pentru preturile lui enorme (costa cat o masina noua sa-ti faci dintii la el)… Asa ca „dezvaluirile si dovezile halucinante” n-au nicio valoare pentru pitesteni sau pentru oras, e o cearta intre avari… Da-i in ma-sa!…

  • Cora spune:

    Poate ca medicul are dreptate, dar curiozitatea mea este sa aflam cum a reușit dumnealui sa obțină aprobările pentru acea construcție care nu are nicio legătura cu urbanistica acelei zone și pentru care, înțelegem, și dansul își face griji…

  • Georgel spune:

    Mi se rupe de amândoi ! Daia numai pot piteșteni de cearta lor

  • George spune:

    Nu vedeți oameni buni ca 2 personaje… datorită slăbiciunii organelor alese… fac ce vor mușchii lor in centrul unui oraș ? Unul a cumpărat cu câțiva lei hotelul emblemă al orașului cu… tot cu piața Muntenia (!) si acum scoate bani din mobilierul hotelului?!? Mâine poimâine vor fi cumpărate si străzile… Altul… face plombe acestei embleme a orasului ca si cand si-ar închide un balcon… Șeful arhitect al orașului NU EXISTĂ sau… nu se vrea să existe.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90