Donaris 930 x 122

bazinul olimpic pitești

,,Cupa Moș Crăciun” la Pitești. Competiția de înot reunește elitele naționale

,,Cupa Moș Crăciun” la Pitești. Competiția de înot reunește elitele naționale

Citiți și: Surprize mult așteptate în Parcul Ștrand

La Bazinul Olimpic Pitești se va desfășura competiția națională ,,Cupa Moș Crăciun”, unde copii de la 19 cluburi de înot se vor întrece pentru a obține marele premiu.

Competiția se va desfășura în perioada 09-10.12 2023.

Citiți și: Premieră la Pitești Arena! Nu s-a întâmplat în toată Europa

,,Organizată de Clubul Sportiv Municipal Pitești, alături de Primăria Municipiului Pitești, prin SPEP Pitești, de D.J.S.T. Argeș și de Asociația Județeană de Natație și Pentalon Modern Argeș, competiția se bucură de participarea a numeroși sportivi, de la 19 cluburi din Craiova, București, Constanța, Târgoviște, Giurgiu, Miercurea Ciuc, Gura Humorului, Mioveni, Chișinău și Pitești.

,,Cupa Moș Crăciun” la Pitești. Competiția de înot reunește elitele naționale

Competiția este rezervată copiilor cu vârste între 6 și 14 ani, tinerilor între 14 și 25 ani ( fem. și masc. OPEN ) și persoanelor peste 25 de ani ( fem. și masc. OPEN MASTERS).

Municipalitatea piteșteană susține și încurajează tinerii sportivi înotători și le urează tuturor succes!”, anunță Primăria Municipiului Pitești.

Foto principal: Arhivă/Descriptiv

Foto articol: Facebook/Primaria Municipiului Pitesti

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90