Donaris 930 x 122

consiliu

dna-pitesti

DNA A BĂGAT FRICA ÎN EI: „N-AŞ VREA CA UN PROCUROR SĂ MĂ ÎNTREBE NICI MĂCAR CÂT E CEASUL!”

Un consilier local al PNL Piteşti a făcut astăzi o serie de precizări cu privire la poziţia sa şi a colegilor lui de partid care au votat împotriva proiectului de prelungire a contractului de asociere dintre Publitrans şi firmele private CNCD şi Girexim.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

După ce a spus că prelungirea este ilegală, Tiberiu Avrămescu a făcut câteva consideraţii referitoare la DNA, afirmând răspicat că i-a fost teamă ca nu cumva să ajungă în faţa procurorilor. „Mie unul îmi este frică de procurorii DNA. Eu am votat împotrivă pentru că am vrut să am linişte sufletească. Nu aş vrea ca un procuror DNA să mă întrebe nici măcar cât este ceasul! Vă spun sincer, când vin dinspre Bascov spre Piteşti şi ajung în dreptul DNA schimb banda de mers ca să fiu mai departe.”, a declarat Avrămescu în conferința de presă a PNL Argeș.

Cu toate acestea, el a declarat că PNL nu va ataca în contencios administrativ hotărârea adoptată de Consiliul Local prin care contractul pentru transportul local de călători a fost prelungit, în cele din urmă, în ciuda opoziţiei PDL, PNL şi a unor consilieri PP-DD.

Citiți și: Călinescu, lansat cu jumătate de PNL: „Îi mulțumesc public lui Ion Georgescu!”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3