Donaris 930 x 122

politia

CURSĂ NEBUNĂ CU BMW-UL ÎN PITEȘTI

Cursă nebună cu BMW-ul în Pitești. Poliţiştii rutieri au oprit ieri în trafic un piteștean în vârstă de 22 de ani, care șofa un autoturism BMW.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș, care ne-a furnizat informația în urmă cu puțin timp, autoturismul a fost înregistrat de aparatul radar cu 114 kilometri pe oră pe strada Negru Vodă din zona de Nord a Piteștiului. Asta în condițiile în care, după cum se știe, limita legală de viteză în localitate este de 50 de kilometri pe oră.

Șoferul, Adrian N., a fost amendat cu 1.305 lei.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

De asemenea, polițiștii de la Biroul Rutier i-au reținut permisul auto în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

Despre un caz similar, de la sfârșitul lunii trecute, de pe bulevardul Frații Golești, puteți (re)citi AICI. (Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90