930×122 CAPRA 5

curtea de apel pitesti

    CURTEA DE APEL PITEŞTI, ANUNŢ IMPORTANT PRIVIND ŞEDINŢELE DE JUDECATĂ

    Biroul de Informare şi Relaţii Publice al Curţii de Apel Piteşti aduce la cunoştinţa opiniei publice aspecte privitoare la natura cauzelor care au termene de judecată fixate în perioada 1 -31 august 2020.

    Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

    În perioada vacanţei judecătoreşti (1 – 31 august a.c.), la Curtea de Apel Piteşti vor fi soluţionate cauzele având caracter urgent. Lista celor mai frecvente categorii de cauze, defalcate pe secţii ale instanţei, poate fi consultată la adresa de internet: http://portal.just.ro/46/SitePages/acasa_default.aspx?id_inst=46.

    Şedinţele de judecată se vor desfăşura în următoarele date:

    Citiți și: Criză în Justiție! Protest împotriva neplății salariilor!

    -La Secţia I civilă, şedinţele de judecată se vor desfăşura în zilele de 11 şi, respectiv, 13 august 2019.
    -La Secţia a II-a Civilă, de Contencios Administrativ şi Fiscal, şedinţele de judecată se vor desfăşura în zilele în datele de 3, 5, 20, 26 şi, respectiv, 31 august 2020.
    -La Secţia Penală şi pentru cauze cu minori şi de familie şedinţele de judecată se vor desfăşura în raport de înregistrarea unor cereri cu caracter urgent.

    „Menţionăm totodată că programul cu publicul al Biroului Arhivă şi Registratură al instanţei va fi în fiecare zi de JOI, începând cu data de 1.08.2020, între orele 800 – 1200.”, precizează judecătorul Ion Rebeca (foto), purtător de cuvânt în cadrul Curţii de Apel Piteşti.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90