New Profesional Consult 930 x 122

bebelus mort

Cutremurător! Un tată și-a găsit bebelușul de doar 6 luni mort în casă!

Un bebeluș de 6 luni a fost găsit mort în casă. Tatăl acestuia a fost cel care a sunat de urgență la 112  şi a anunţat că fiul său e inconştient, notează ObservatorNews.ro.

Citiți și: Terifiant! O femeie și-a ars de viu bebelușul în sobă

Tragedia s-a petrecut în comuna Oboga, județul Olt.

Bebelușul nu prezentat urme de violență pe corp, dar cu toate acestea, polițiștii au deschis o anchetă.

Citiți și: Cruzime de neimaginat! O mamă și-a aruncat bebelușul în gol de la etaj

„La data de 10 ianuarie a.c., în jurul orei 05:40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din comuna Oboga, cu privire la faptul că fiul său se află în stare de inconştienţă la domiciliu.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Bobicești, care, din primele verificări, a stabilit faptul că un minor, în vârstă de 6 luni, ar fi decedat la domiciliul său din comuna Oboga, județul Olt”, transmite IPJ Olt, potrivit sursei citate.

„În urma examinării sumare a trupului minorului, s-a constatat faptul că acesta nu prezenta urme vizibile de violență pe suprafața corpului. Trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările”, adaugă reprezentanţii IPJ Olt.

Foto descriptiv: Playtech.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3