930 x122 grota rece

bebelus mort

Șocant! A născut în baia unui magazin, a băgat bebelușul în sac și l-a aruncat la gunoi!

Caz șocant în Râmnicu Vâlcea! O femeie a născut în toaleta unui magazin de materiale de construcții, apoi a luat bebelușul, l-a băgat într-un sac și l-a aruncat la gunoi.

Citiți și: Terifiant! O femeie și-a ars de viu bebelușul în sobă

Femeia de serviciu a fost cea care a anunțat oamenii legii, găsind mult sânge în toaletă, notează Observatornews.ro.

Potrivit sursei citate, bebelușul a fost găsit după o oră de reprezentații magazinul, în viață. Micuțul a ajuns la maternitate, a fost preluat de medici, care au anunțat că s-a născut sănătos, cu 3.200 kilograme.

Citiți și: Șocant! Bebeluș mort găsit într-o pungă la groapa de gunoi!

Polițiștii au reușit să o identifice și pe mama nou-născutului la scurt timp,  fiind vorba despre o femeie de 39 de ani, din județul Vâlcea.

Polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămarea nou-născutului, urmând să stabilească cu exactitate împrejurările de fapt ale cauzei.

Foto descriptiv: Romania Tv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3