New Profesional Consult 930 x 122

linia 17

„Dacă un bilet la maxi-taxi, pe o călătorie, costa 5 lei, acum călătorii plătesc 2,5 lei”

Oficial! Autobuzele Publitrans circulă și în Oarja. Începând cu 1 ianuarie, transportul metropolitan de călători a fost extins și în această comună.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Și edilul municipiului Pitești, Cristian Gentea, împreună cu viceprimarul Piteștiului, Gelu Tofan, directorii Publitrans și ADI Transport, dar și cu primarii Constantin Bîlea (Oarja), Gheorghe Stancu (Bascov), Dan Stroe (Bradu), a ieșit pe noul traseu.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Aceștia au schimbat impresii și cu călătorii. Prețul biletului pe autobuzele Publitrans este pe jumătate în comparație cu biletele la maxi-taxi.

Cristian Gentea transmite:

„Dau o veste foarte bună, în primele zile ale lui 2023!

Operatorul regional PUBLITRANS 2000 S.A și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești au început să asigure serviciile de transport public local şi pe raza comunei Oarja.

Am ieșit pe noul traseu alături de vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu, viceprimarul Piteștiului, Gelu Tofan, directorii Publitrans și ADI Transport, respectiv primarii Constantin Bîlea (Oarja), Gheorghe Stancu (Bascov), Dan Stroe (Bradu).

Am constatat că cetățenii sunt foarte mulțumiți!

Dacă un bilet la maxi-taxi, pe o călătorie, costa 5 lei, acum călătorii plătesc 2,5 lei.

Iar dacă prețul unui abonament nenominal integrat (toate traseele), pentru o zi, este de 10 lei; prin abonamentul de 80 de lei pe lună, cetățenii au acces pe toate traseele din rețeaua metropolitană!

Noul traseu va fi asigurat prin Linia 17 şi va fi următorul: plecare punct de îmbarcare Gară Sud Poştă, Bulevardul Fraţii Goleşti, Bulevardul Petrochimiştilor, DN65B (Registrul Auto Român/Carrefour pentru retur), judeţean 702G, pasarelă autostrada prin drumul judeţean 503, cap linie Oarja (blocuri).”

Reamintim că, din primăvara anului viitor se va crea o nouă rută Pitești-Bradu, pentru piteștenii și argeșenii care doresc să-și facă cumpărăturile la supermarketurile de pe raza comunei (Auchan Bradu și Supernova). Anunțul a fost făcut de primarul comunei Bradu – Dan Stroe, în conferința de presă din luna decembrie.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

8 comentarii

  • Transport spune:

    COSTA 5 LEI SI ACUM PLATESC 2,5LEI – sa nu comparam mere cu pere – poate ne spune cineva cat costa acum un bilet – diferenta de la cat costa si cat se plateste cineva trebuie sa o acopere

  • Bau Bau spune:

    Cei ce fac maxi-taxi, ce părere au?

  • Eugen Dinu spune:

    PE MIOVENI CAND SE BAGA TRASEU DE AUTOBUZE?? CA MINCIUNA CU TRENU NU TINE

  • Eleonora spune:

    Pentru dl. Rotaru, cumva băgați și sicriele galbene pe ruta Oarja?

  • Marian Catalin spune:

    Dar la Catanele si Recea de ce nu opresc autobuzlele?Platim si noi biletele(Asta pt ca primarul de la cateasca a avut alte interese)Vi se pare normal ,cu ce pleaca un pensionar la medic(dupa ora 8):un angajat la serviciu la o tura de inter(la ora10) :iar seara dupa ora 20 sa nu ai cu ce te intoarce acasa :si mai mult de atat biletul costa 5 lei la Astra(de la Recea pana la oraș sunt doar 4 km.) Asta pentru Domnul Gentea ca sa stie si el (daca tot se lauda asa) ca noi cetățeni acestor sate suntem nemultumiti.

  • Tufeanu spune:

    De ce nu se spune că dacă elevii intră în vacanța,intra și Publitrans!! De ce linia 5 și 5b circula după ureche???
    Întâi ca toate liniile din oraș să circule normal,ca într-un oraș Smart….
    Asta de ce nu se spune???

  • Popescu spune:

    Pe Albota nu se poate adăuga vreo cursa? Se opune cineva!!??? Abțineri de la vot?

  • Gheorghe Ionescu spune:

    Pe Albota și Hințești nu se poate că Primarii au refuzat Publitrans că au acțiuni la NIF

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90