930×122 CAPRA 5

Auchan Bradu

Noutate ABSOLUTĂ! Traseele autobuzelor Publitrans la care nici nu visați!

Din primăvara anului viitor se va crea o nouă rută Pitești-Bradu, pentru piteștenii și argeșenii care doresc să-și facă cumpărăturile la supermarketurile de pe raza comunei. Este vorba despre cele două supermarketuri mari: Auchan Bradu și Supernova.

Citiți și: Investiție esențială! Se pregătește un proiect important lângă Pitești

Transportul se va face cu autobuze Publitrans. Cel mai probabil, plecarea se face de la Teatrul Alexandru Davila. Autobuzele vor circula cu o frecvență de 30 de minute, pe traseul Teatru – Prundu – Vamă – Auchan – Supernova.

Transportul nu va fi gratuit, ci va avea aceleași tarife ca și celelalte călătorii pentru Zona Metropolitană. Anunțul a fost făcut astăzi, de primarul comunei Bradu – Dan Stroe, într-o conferință de presă în care s-a prezentat bilanțul anului 2022.

Citiți și: Anunțul momentului de la Supernova! Se pregătește un eveniment grandios

Dan Stroe: „Ca noutate, purtăm discuții cu conducerea ATI Transport, împreună cu conducerea supermarketurilor care sunt pe raza localității noastre, să asigurăm și acolo transport cu autobuze Publitrans. Adică Bradu va mai avea încă un traseu față de linia 12, traseu care va asigura transportul celor care vor să meargă la cumpărături la supermarketurile de pe raza localității noastre.

Sperăm ca după sosirea autobuzelor hibrid pe care le așteaptă Piteștiul să asigurăm transport și pe acest traseu, cred că începând cu luna aprilie-mai anul viitor. (…)

S-a cerut o frecvență de 30 de minute, probabil vor fi două autobuze. Plecarea s-ar putea să fie de la teatru. La vamă va face dreapta, va face traseul prin parcarea de la Auchan și va continua și va intra la Supernova.”

Video cu discuția pe acest subiect de la minutul 12.51 și 18.20

Foto: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

Kaia 555×222
570 X 90 CAPRA 3