930 x122 grota rece

masina

Duster 3 și Dacia Bigster 2024, surprinse camuflate pe străzi

Duster 3 și Dacia Bigster 2024, surprinse camuflate pe străzi

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

Au fost surprinse, pe străzile Bucureștiului, noi modele de Dacia camuflate.

Conform Autolatest, modelele autoturismelor ar fi Dacia Duster 3 și Dacia Bigster, care vor fi lansate pe piață abia anul viitor.

Citiți și: Câţi kilometri mai poţi conduce după ce s-a aprins becul roşu

Iată ce transmit aceștia:

Duster 3 și Dacia Bigster 2024, surprinse camuflate pe străzi

,,Am surprins pe şoselele din Bucureşti viitoarea generaţie de modele Dacia Duster 3 şi viitorul model Dacia Bigster. Acestea urmează să fie lansate pe piaţa începând cu anul viitor.

Primul pe piaţa urmează să fie Duster 3, din aceste prime imagini observând faptul că maşina nu are transmisie integrală pentru că puntea spate este rigidă cum vedem la Sandero sau Clio de la care este împrumutată platformă.

Surse din cadrul Renault spun că viitoarea Dacia Duster 3 va avea în continuare GPL, însă modificările sunt prea ample pentru a vinde maşina la început cu transmisie integrală, versiunile actuale Duster 4×4 având o cotă mică de piaţă.”, noteză Autolatest.

Sursă foto: autolatest.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90