EcoMoto 930×122

dani mocanu

Dani Mocanu: “Am fost invitat de Elon Musk la Bran să cânt”

Dani Mocanu: “Am fost invitat de Elon Musk la Bran să cânt”

Citiți și: Revenire cu peripeții pentru Dani Mocanu: Mascații intră în scenă la primul concert

Într-un videoclip postat de către Dani Mocanu (30 de ani) pe TikTok, manelistul argeșean a mărturisit că a fost invitat chiar de către Elon Musk la petrecerea faraonică ce a avut loc sâmbătă seară, 29 octombrie 2022, la Bran, pentru celebrarea sărbătorii americane de Halloween.

La party-ul de Halloween de la Bran au fost invitați afaceriști de renume, prietenii lui Elon Musk, miliardarii și vedete din lumea filmului.

Citiți și: Cel mai bogat om din lume, petrecere monstru la doi pași de Argeș!

Manelistul a spus pe rețelele de socializare că Elon Musk a fost cel care l-a chemat să cânte la mega-petrecerea sa de Halloween, dar din cauza faptului că el este arestat la domiciliu nu a putut ajunge.

Mai mult, Dani Mocanu și-a cerut scuze în fața miliardarului și i-a transmis să îl întrebe pe Van Damme de el, pentru că, cu siguranță, îi va spune că este un băiat serios.

”Am fost invitat de Elon Musk, la Bran, să cânt. Nu am putut să ajung că sunt arestat la domiciliu, cumetre, îmi cer iertare. Știi că sunt băiat serios, întreabă-l pe Van Damme de mine, sunt băiat serios. Te pup! Ne vedem data viitoare”, a mărturisit Dani Mocanu, într-un videoclip postat pe contul personal de TikTok.

Vă reamintim faptul că manelistul din Pitești are un videoclip postat pe contul personal de TikTok alături de Jean-Claude Van Damme. În filmarea care a făcut furori pe internet, Dani Mocanu îl pupa pe actor pe cap.

Detalii, aici:https://www.cancan.ro/dani-mocanu-sustine-ca-ar-fi-trebuit-sa-cante-la-mega-petrecerea-lui-elon-musk-de-la-bran-nu-am-putut-sa-ajung-ca-sunt-arestat-la-domiciliu-20713535?utm_source=video_homepage&utm_medium=clicks_video&utm_campaign=video

Foto: ePitești.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Gieee spune:

    In ce limba ai vb metre cu eo ca tu nu stii nici limba romana…

  • Petre spune:

    Dani Mocanu,a fost invitat,sa înapoieze ceasurile înapoi,cele pe care le-a „procurat” mai demult!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90