NOR CURIER 930X122

accident

David, 11 ani, a fost lovit de o Ambulanță și aruncat 10 metri pe șosea!

David, 11 ani, a fost lovit de o Ambulanță și aruncat 10 metri pe șosea!

Citiți și: Accident grav în Argeș, acum! Mașina răsturnată!

Momentul în care David a fost accidentat mortal de un echipaj de la Salvare, în timp ce traversa pe trecerea pentru pietoni, a fost reconstituit grafic.

Astfel, Observator arată cum, în timp ce băiatul traversa regulamentar, Ambulanța, care acordase prioritate, a fost lovită din spate de un mastodont. Imaginile pot fi văzute AICI.

Citiți și: Pitești: Accident în Centru, între două autoturisme!

Vă amintim că ieri, în Giurgiu, a avut loc un grav accident de circulație.

Potrivit polițiștilor din Giurgiu un cetățean bulgar, în timp ce se deplasa cu un autotren, pe direcția de mers București-Giurgiu, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de un echipaj din cadrul SAJ Giurgiu, condusă de către un bărbat, de 49 ani, din localitatatea Oinacu, județul Giurgiu, intrând în coliziune cu aceasta.

În urma impactului, echipajul SAJ a fost proiectat pe trecerea de pietoni, unde ar fi acroșat un minor, de 11 ani, din localitatea Călugăreni, căruia îi acordase prioritate de trecere.

Sursă info și foto: Observator.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90