New Profesional Consult 930 x 122

covid

De abia acum s-a aflat ADEVĂRUL despre vaccinurile anti-COVID! „Este înfiorător!”

De abia acum s-a aflat ADEVĂRUL despre vaccinurile anti-COVID! „Este înfiorător!”

Citiți și: Argeș. Oficial: Cazuri de COVID, oameni internați!

Specialistul în comunicare Bogdan Oprea, fost purtător de cuvânt al Ministerului Sănătății, dar și al unui fost președinte al României, îi acuză pe cei care s-au ocupat de campania de vaccinare că au mințit în legătură cu mai multe aspecte ale acesteia, inclusiv despre efectele adverse ale vaccinurilor, conform Ziare.com.

”Este înfiorător ce conține, ar fi de râs, dacă nu ar fi extrem, dar extrem de tragic…

Citiți și: Atenție mare, părinți! Medicii avertizează ce trebuie să faceți

Absolut îngrijorător, raportul publicat pe ascuns ne arată, în premieră, partea pe care autoritățile s-au chinuit atât de mult s-o ascundă și s-o mușamalizeze: raportările de efecte adverse (credeți-mă, știu ce vorbesc când fac referire la mușamalizare, și din perioada scurtului meu mandat de purtător de cuvânt al Ministerului Sănătății, ianuarie – martie 2021, și din ulterioare experiențe medicale personale legate de vaccinare).

Raportul de activitate al CNCAV indică acum, negru pe alb, 41.486 de reacții adverse post-vaccinare indezirbile

Aceștia sunt oameni, nu cifre! Oameni despre care, pe durata vaccinării, autoritățile și CNCAV-ul nu au scos o vorbă, au mințit că nu există, că nu sunt grave efectele raportate de cetățeni (căutați declarațiile lor, este plin internetul de ele).

Ce aflăm astăzi din raport?

Că au fost 15 cazuri de boli inflamatorii ale inimii (miocardite, pericardite etc.), 18 cazuri de tulburări hematologice, 20 de cazuri de afecțiuni ale sistemului nervos, inclusiv 16 cazuri de paralizie facială, 424 de cazuri de reacții alergice şi 12 cazuri cu şoc anafilactic (pag. 30).

Câți dintre acești oameni, repet, nu cifre, au murit? Câți au rămas bolnavi și cu sechele pentru tot restul vieții? Câți au beneficiat de analize medicale și tratament asigurat de stat pentru că au crezut mesajele autorităților care vorbeau doar despre beneficii și care mușamalizau cazurile de efecte adverse?”, a spus fostul purtător de cuvânt al Ministerului Sănătății.

Toată știrea o puteți CITI, AICI – Peste 40.000 de reacții adverse indezirabile post-vaccinare Covid. Specialist în comunicare: ”Este înfiorător ce conține raportul” DOCUMENT 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90