930 x122 grota rece

cristian gentea

De la mic la mare, toți iubesc FC ARGEȘ! Imagini de COLECȚIE!

Un eveniment inedit a avut loc ieri, 26 august, în Piața Primăriei din Pitești.

Citiți și: Așa arată un liceu din Pitești! Investiție de milioane de lei

Este vorba despre un flashmob fotbalistic așa cum nu a mai văzut Piteștiul!

Concret, copiii de la echipele de juniori ale clubului FC Argeș și-au demonstrat măiestria în fața Primăriei în a jongla cu balonul rotund, iar imaginile captate cu ajutorul unei drone sunt spectaculoase.

Citiți și: Cel mai mare campionat din Europa se ține la Pitești! Intrarea este gratuită

 

La acest flashmob au participat și reprezentante ale grupei de fete de la juniorii FC Argeș, printre acestea numărându-se și fiica fostului mare atacant al lui FC Argeș, Jean Barbu.

Evenimentul a fost prilejuit de faptul că pe 26 august s-au împlinit 75 de ani de la nașterea lui Nicolae Dobrin, “Prințul din Trivale” care a încântat generații de români prin jocul său magic.

Se constată, odată cu revenirea echipei FC Argeș pe prima scenă fotbalistică a țării, un interes crescând pentru sportul rege și din partea celor mici, dar și al celor care merg la stadion și al sponsorilor.

Un merit mare îl are în acest sens și primarul Cristian Gentea (foto) care este trup și suflet pentru FC Argeș, susținând clubul permanent.

Și, după cum se poate vedea și la alte echipe, fără sprijin total din partea autorităților locale puține cluburi rezistă, ca să nu mai vorbim despre a face performanță!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

6 comentarii

  • Un cetatean spune:

    Absolut idioata manifestare ! N-am mai vazut asa ceva decat pe vremea lui Ceausescu (cand se aduceau copiii cu forta la manifestari) si, pentru cateva momente, pe vremea Vioricai Dancila, cand o fetita de 5-6 ani a incercat sa stea in cap, pentru ca unii vroiau sa faca propaganda politica. Cum este clar ca nu copiii au avut ideea acestei manifestari, i-as bate cu papucul in cap pe profesorii care i-au tarat pe copii in asa ceva, mai ales ca, pun pariu, profesorii aia sunt slugi din PSD.

  • Fapian spune:

    La cei mici de la FCArges antrenorii sunt de toata jena. Le zice sa vina la club si urla la ei incontinuu. Sau bate unu un corner de toata jena, si antrenorul ii zice „Hai inca odata” . In loc sa ii explice teoretic cum si de ce trebuir batut un corner.
    Dobrin nici nu se putea tine pe picioare si a fost un geniu, nu datorita clubului FC Arges ci in ciuda lui.

  • Gicu spune:

    Sportul rege, prințul din Trivale…niște prostii!!! Să pună mâna pe carte, că sunt analfabeți funcțional.

  • Cristian Stancu spune:

    Astept o replică a primarului, a conducerii FC ARGES,împotriva atacurilor suburbane a unor pseudojurnalisti precum,Costi Mocanu(Prima Sport),Ioana Cosma(Pro Arena),plus binecunoscuti de la DIGI si Orange Sport.E timpul să se iasa la atac cu baioneta. Nu se mai poate asa.

  • vica spune:

    Si ce mai astepti Cristi Stancu? Astepti si sa avem un Primar care sa se ocupe si de oras?!

  • Părinte de fotbalist spune:

    Comunista este gândirea celor care au scris astfel de comentarii. Copiii, chiar și la aceasta vârsta, pun extrem de multă pasiune in ceea ce fac și cunosc fenomenul Dobrin! Acești copii, au participat cu inima deschisă la aceasta manifestare. Marea majoritate a copiilor sunt cu note peste medie la scoala! Nu pasiunea pentru fotbal duce la analfabetism, ci gândirea oamenilor de pe vremea comunista!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3