Donaris 930 x 122

dodel

Decăderea unui mare fotbalist! Dodel a consumat cocaină

Decăderea unui mare fotbalist! Dodel a consumat cocaină

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Ce drog avea Cristi Tănase în organism când a fost prins de polițiști, în Pitești

Așa cum v-am informat aseară, Cristi Tănase, fostul jucător al Naționalei de fotbal a României și al echipelor Steaua și FC Argeș, a fost implicat într-un incident nefericit în Pitești.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Într-o acțiune de rutină desfășurată de poliție în ieri seară, Tănase a fost oprit pentru control.

Testul pentru substanțe stupefiante a indicat un rezultat pozitiv.

Subiectul îl puteți (re)citi AICI.

Iar, potrivit surselor publicației ProSport, rezultatul ar fi fost pozitiv la cocaină.

Decăderea unui mare fotbalist! Dodel a consumat cocaină

„Aparatul a indicat un rezultat pozitiv pentru consum de cocaină.

Cocaina reprezintă unul dintre drogurile de mare risc, cu efect stimulant puternic asupra sistemului nervos central, dar care dă o puternică dependență și este extrem de nociv pentru organism”, notează sursa citată.

Mai multe detalii, AICI.

Eco moto 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Ionut spune:

    Un fotbalist senzațional dar cu probleme de comportament de mic. El provine dintr-o familie dezbinată și nu a avut de unde să primească un sfat bun. Având creier puțin și școală puțină nu a reușit să-și facă nici o familie ca probabil o nevastă un copil te mai schimbă. Conducătorii acestei țări nu înțeleg ca majoritatea băieților de oraș cu bani se droghează și drogurile se vând peste tot prin baruri. Crede-ți ca Tanase a fost oprit din greseala,sa fim serioși se numește sifoneala, în Pitești știe toată lumea despre X și Y ce face dar se fac ca nu văd și trebuia sa mai cadă un nume important sa arate ca fac ceva și ei.

  • Viorel Gancea ARN Arges spune:

    Exact. Cum de-l gasea doar pe el, fix…

  • Marian spune:

    I..mi pare rau de el este un jucător cu care am terminat junioratul la Aripi Pitești,chiar m..am întâlnit cu el înainte din întâmplare intr..o terasa din Pitești.Foarte modest ne…am salutat și am depanat amintiri.Un copil care a crescut amărât cu o modestie de copil crescut cu neajunsurile vieții cum eram toți de altfel..nu este ce se spune la tv…sunt doar tâmpenii sa denigreze lumea…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90