New Profesional Consult 930 x 122

dodel

News Alert: Dodel prins drogat la volan în Pitești

Fostul fotbalist Cristi Tănase, prins drogat la volan în Pitești

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Cristi Tănase, fostul jucător al Naționalei de fotbal a României și al echipelor Steaua și FC Argeș, a fost implicat într-un incident nefericit în Pitești.

Într-o acțiune de rutină desfășurată de poliție în această seară, Tănase a fost oprit pentru control.

Citiți și: Argeș: Beat criță și pozitiv la DrugTest a provocat un accident cu victime!

Deși părea puțin abătut, rezultatul etilotestului a fost zero, însă testul pentru substanțe stupefiante a indicat un rezultat pozitiv.

În urma rezultatului testului, fostul fotbalist a fost escortat la Spitalul Județean pentru prelevarea de probe toxicologice.

Rezultatele acestora nu vor fi disponibile imediat, însă incidentul a dus la reținerea permisului de conducere al lui Cristian Tănase și la deschiderea unui dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor interzise.

Fostul fotbalist, cunoscut pentru cariera sa impresionantă pe terenul de fotbal, se confruntă acum cu consecințele legale ale acțiunilor sale.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

3 comentarii

  • Dan spune:

    Alt fotbalist ratat după ce s-a lăsat de fotbal. Totul depinde de familie de nevastă copii,părinții. .. și el,cine să îl învețe ceva bun, prieteni așa ziși interlopi niște cățeluși , acum a luat-o pe renumita de la Moșoaia care a plimbat-o tot orașul. Aici te duce viața dacă ești … și nu ai școală. 80% din fotbaliști ajung săraci după ce se lasă ca ei cred ca sunt deștepți nu întreg ca sportul nu are legătură cu cartea și cu viața de zi cu zi , când ești pe val te perie toată lumea și tu ajungi sa crezi ca ești deștept dar în jurul tău sunt doar niște perversi care se folosesc de tine.

  • Gigel Chiras spune:

    Este încă un exemplu că ,,,suntem pe primul loc”’ din punct de vedere al consumului de droguri . Garantez că dacă s-ar face controale peste tot inclusiv la cei care FAC probele cu drag testul o să ne speriem . Așa că dilării au protecție .

  • Ionut spune:

    Încă o dată poliția română,dovedește ca nu știu să își facă treaba.De Crăciun nu am văzut un control în tot orașul,iar cei care sunt opriți și depistați,clar sunt ‘turnati’,căci decat așa pot depista și ei pe cineva.Politia este mai mult foculsata pe oprit in trafic femei,sa le ceară Instagram sau orice alta rețea de socializare😂

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3