EcoMoto 930×122

accident grav

    Decizie blândă pentru seniorul de 83 de ani care a fugit de poliție și a omorât 2 oameni

    Update, 28 noiembrie, ora 08.32

    Poliția Argeș transmite:

    Citiți și: Argeș. Dramă în Joia Mare: Doi tineri în floarea vârstei, de 16 și 19 ani, morți!

    Bărbatul de 83 de ani a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș în fața instanței competente, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, iar Judecătoria Curtea de Argeș a admis cererea și a dispus cercetarea sub măsura preventivă a arestului la domiciliu.

    Ce s-a întâmplat cu șoferul de 83 de ani care a omorât doi oameni

    Update, 27 noiembrie, ora 09:04, IPJ Argeș transmite:

    „După administrarea de probatoriu, bărbatul de 83 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 27 noiembrie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

    Citiți și: Un nou incident grav în Țițești, în zona accidentului mortal de săptămâna trecută

    Argeș. La 83 de ani, a lovit un biciclist, a fugit de Poliție și a omorât doi oameni!

    Update, ora 21:39, IPJ Argeș transmite: 

    „Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 83 de ani, din Corbeni, care conducea un autoturism pe raza municipiului Curtea de Argeș, la efectuarea virajului la stânga de pe str. 1 Decembrie 1918 către str. Eroilor, (direcția Curtea de Argeș spre Corbeni), în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a acroșat cu autoturismul bicicleta unui bărbat, de 32 de ani, din același municipiu care se pregătea să traverseze, accidentându-l ușor.

    Conducătorul autoturismului a părăsit locul producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor

    La scurt timp, același conducător auto a accidentat doi pietoni, pe raza localității Albeștii de Argeș, pe DN 7C.

    Din păcate, în urma celui de-al doilea accident a rezultat decesul unuia dintre cei doi pietoni, bărbat de 71 de ani, din Albeștii de Argeș, iar al doilea pieton, de 82 de ani, din aceeași localitate, a fost preluat de un echipaj medical în stare de inconștiență, decedând la spital.

    Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

    În cauză urmează să fie întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de părăsire a locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, conform art. 338, 192 și 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care faptele au fost săvârșite, și luarea măsurilor legale care se impun.”

    Știrea inițială, ora 18:16 – Argeș. Accident deosebit de grav! Un om a murit, altul inconștient!

    În urmă cu puțin timp, un accident rutier grav s-a petrecut pe DN 7C, pe raza localității Albeștii de Argeș.

    Potrivit primelor informații, doi pietoni au fost loviți de o mașină.

    Unul dintre ei a murit, iar celălalt este inconștient. Este vorba despre doi bărbați. La fața locului intervin echipajele de salvare.

    De asemenea, la locul accidentului sunt prezenți și polițiștii Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș pentru primele măsuri, urmând ca cercetările sa fie efectuate de către polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    2 comentarii

    • Gogu spune:

      Ce mai cauta la volan la ace varsta ?

    • Gogu spune:

      Încă odată justiția este oarba,lovești un om , fugi și mai omori doi oameni și totuși ești liber!!! a renuntat de buna voie la permisul de conducere sau are dovada de circulație ? Rușine justiției.

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90