Donaris 930 x 122

criminal bascov

Decizie definitivă. Ce se întâmplă cu monstrul din Bascov, care și-a măcelărit familia

Decizie definitivă în cazul criminalului din Bascov, care în luna august a anului trecut și-a ucis cu sânge rece fratele, mama, tatăl, sora și nepoata de numai cinci ani. Subiectul pe larg, AICI – Argeș: Masacru! Și-a omorât sora, părinții, fratele și i-a tăiat gâtul nepoatei de 5 ani.

Citiți și: Argeș. Incredibil ce a făcut după ce și-a ucis fratele, mama și tatăl!

Viorel Letcan a fost condamnat definitiv la închisoare pe viață. Curtea de Apel Pitești a păstrat sentința dată de Tribunalul Argeș și contestată de bărbat, notează Antena 3 CNN.

Potrivit datelor de pe portalul instanțelor, bărbatul a depus două cereri de apel, una pe 17 martie și alta pe 22 martie 2023. Acest demers a fost ultima încercare a lui Viorel Letcan pentru a ieși din închisoare sau pentru a obține o reducere a sentinței.

Dosarul a ajuns pe masa magistraților de la Curtea de Apel Pitești, iar pe data de 21 iunie, aceștia au decis să respingă recursul criminalului ca fiind nefondat.

Decizia magistraților de la Curtea de Apel Pitești

„În baza art. 421 pct. 1 lit. b Cod procedură penală respinge, ca nefondat, apelul declarat de inculpatul Letcan Viorel, aflat în Penitenciarul Mioveni, împotriva sentinţei penale nr. 4/MF din 10 Martie 2023, pronunţată de Tribunalul Argeş în dosarul nr. 5748/109/2022.

În temeiul disp. art.424 alin.3 Cod procedură penală deduce în continuare perioada executată în arest preventiv de la data pronunţării sentinţei primei instanţe la zi. În baza art. 275 alin. 2 Cod procedură penală, obligă apelantul – inculpat la 200 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat.

În temeiul art.275 alin. 6 Cod de procedură penală, onorariul apărătorului din oficiu în cuantum de 942 de lei, rămâne în sarcina statului şi se avansează din fondurile speciale ale Ministerului Justiţiei. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 21 iunie 2023, la Curtea de Apel Piteşti – Secţia penală şi pentru cauze cu minori şi de familie” se arată în decizia magistraților.

Bărbatul de 53 de ani își va ispăși pedeapsa într-un penitenciar de maximă siguranță.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3