New Profesional Consult 930 x 122

limite de achiziție

Decizie importantă luată de Kaufland, Carrefour și Lidl. Limite la cumpărături

Marile lanțuri de supermarketuri din țară au fost nevoite să impună limite la cumpărarea produselor de bază, după ce zilele trecute oamenii au luat cu asalt magazinele alimentare, cărând baxuri întregi de ulei din supermarketuri.

Astfel, după panica creată în rândul românilor, reprezentații Kaufland, Lidl și Carrefour au luat măsuri în ceea ce privește comercializarea uleiului comestibil.

Nu doar uleiul a fost cumpărat în cantități foarte mari în ultimele zile, ci și zahărul, mălaiul, făina sau orezul. Acest lucru i-a determinat pe reprezentanții magazinelor să impună limite de achiziție, începând de luni, 14 martie.

„Din dorința de a asigura produse de bază tuturor clienților noștri, limităm achiziția acestor produse pe fiecare bon fiscal”. Așadar doar 6 kilograme de orez, zahăr, mălai sau făină se pot cumpără pe un bon. Și doar un bax de ulei”, informează magazinele Profi.

În supermarketurile Kaufland și Carrefour limita maximă este de două baxuri de ulei.

„Alimentele de bază sunt disponibile în limita a două baxuri pe client. Aprovizionarea rafturilor este zilnică”, transmit oficialii Kaufland în magazinele lor din întreaga țară.

În ceea ce privește magazinele Lidl și Penny, clienții pot achiziționa de aici până la cinci baxuri de ulei pe un bon fiscal.

La Auchan, se permite achiziționarea a 36 de sticle de ulei pe un bon, ceea ce înseamnă 6 baxuri.

Foto descriptiv: Ziare.com

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
570 X 90 POSADA 3