930×122 CAPRA 5

buget Mioveni

Decizie majoră la Mioveni!

Decizie majoră la Mioveni!

Citiți și: Sancțiuni fără precedent! Până la 7 ani de închisoare și amendă de 150.000 lei!

La Mioveni, proiectul de dezbatere de buget al orașului pentru anul 2024 va fi în dezbatere publică.

Concret, locuitorii orașului sunt așteptați să vină cu sugestii și propuneri privind realizarea unor viitoare investiții locale, la Registratura Primăriei:

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

,,În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind Transparenţa Decizională în Administraţia Publică şi a Legii nr. 273/2006 privind Finanţele Publice Locale, cu modificările şi completările ulterioare, Primăria oraşului Mioveni invită cetățenii orașului să se implice responsabil în procesul de realizare al unor viitoare investiții locale și zonale la nivelul comunității, asumându-şi rolul de participant activ în definirea și abordarea proiectelor de dezvoltare ale orașului.

Cu această ocazie, vor avea loc întâlniri zonale cu cetăţenii, la care vor participa viceprimarul Ciprian Țurlea, secretarul general al orașului – Ionuț Badea, consilieri locali, personalul de specialitate din cadrul Primăriei, dar şi directori ai instituţiilor subordonate.

Decizie majoră la Mioveni!

Sugestiile şi propunerile celor interesaţi referitoare la aceste proiecte sunt aşteptate la Registratura Primăriei oraşului Mioveni, până la data de 23 ianuarie 2024, de luni până vineri, între orele 08,00 – 16,00, precum şi transmise electronic la relatiipublice_mioveni@ag.e-adm.ro.

Propunerile proiectului program de investiții și a bugetului local pot fi vizualizate şi studiate la adresa de web: www.emioveni.ro .„, se arată în comunicat.

Program întâlniri zonale:

Sâmbătă, 20 ianuarie 2024, ora 10.00 – Multifuncționala Făgetu;

ora 11.30 – Multifuncționala Colibași;

Duminică, 21 ianuarie 2024, ora 10.30 – Casa de Cultură Racovița;

ora 12.00 – Școala Gimnazială Clucereasa.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3