NOR CURIER 930X122

ceair

DERANJ MARE ÎN PIAŢA CEAIR!

Lucrările de regenerare urbană realizate de Primăria Piteşti şi cele de reabilitare a reţelelor de gaze au transformat multe zone din oraş în şantier.

Citiți și: Este OFICIAL: Schimbări majore la celebra școală de fotbal Aripi Pitești!

Este şi cazul zonei pieţei agroalimentare Ceair, acolo unde se lucrează atât între blocuri, cât şi pe străzile principale. Aşa se întâmplă şi pe strada Mihai Eminescu, stradă de-a lungul căreia își desfășoară activitatea mai mulţi agenţi economici şi pe care unii ţărani îşi vând produsele, adesea direct de pe trotuar. Strada, una foarte aglomerată, a fost spartă pe partea cu piaţa, ceea ce face ca traficul rutier în zonă să fie anevoios.

Autorităţile locale anunță că în câteva zile situaţia va reveni la normal. Până atunci, traficul este dirijat de agenţii Poliţiei Locale a municipiului.

Citiți și: Cele mai recente imagini de pe Drumul Expres Pitești-Craiova! Video formidabil

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90