930×122 CAPRA 5

jandarmeria

DESCOPERIRE NEAȘTEPTATĂ LA STADION

Descoperire neașteptată la stadion. În urmă cu puțin timp, pe Stadionul Orășenesc din Mioveni s-a încheiat meciul din Liga a II-a de fotbal C.S. Mioveni-A.S. F.C. Universitatea Cluj (foto), scor 1-1.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Prezenți la stadion, jandarmii argeșeni au descoperit o persoană care ar fi deținut substanțe interzise. Iată ce ne transmite în acest sens Biroul de Presă al Jandarmeriei Argeș:

”În această după-amiază, la partida de fotbal susținută pe Stadionul Orășenesc din Mioveni între echipele C.S. Mioveni și A.S. F.C. Universitatea Cluj jandarmii argeșeni care asigurau măsuri de ordine și siguranță publică au descoperit asupra unei persoane, la intrarea în arena sportivă, o țigară care conținea resturi vegetale uscate.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Având suspiciunea că persoana deținea substanțe interzise, s-au întocmit documentele de constatare, care au fost predate Poliției Orașului Mioveni în vederea continuării cercetărilor.”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3