930×122 CAPRA 5

argeș mall

Desfășurare impresionantă de forțe în teren! Ce se pregătește în Pitești este senzațional!

Desfășurare impresionantă de forțe în teren! Ce se pregătește în Pitești este senzațional!

Citiți și: Argeș Mall, anunțul serii care schimbă tot!

Edilul Cristian Gentea a făcut astăzi o vizită la șantierul noului mall din Pitești, amplasat în cartierul Tudor Vladimirescu.

Citiți și: Argeș Mall, inaugurare! F-A-N-T-A-S-T-I-C!

Pe lângă centru comercial, va fi construită o pasarelă auto-pietonal, ce va lega cartierul Tudor Vladimirescu de restul orașului, ce are ca scop fluidizarea traficului.

Municipalitatea informează:

,,Primarul Cristian Gentea a făcut astăzi, 22 august 2023, o vizită de lucru în șantierul Argeș Mall, alături de Valentin Mirică – Director Proiect Argeș Mall – Prime Kapital.

Pe suprafața platformei industriale din cartierul Tudor Vladimirescu, compania Prime Kapital va dezvolta pe lângă centrul comercial, o pasarelă auto – pietonală, care va rezolva o necesitate de infrastructură rutieră în zonă. Pasarela va fluidiza traficul și va lega cartierul Tudor Vladimirescu de restul orașului. Vor fi eliminate și  riscurile la care se supun piteștenii, în fiecare zi, în zona trecerii la nivel cu calea ferată. După finalizarea pasarelei, aceasta va fi cedată municipiului.

Desfășurare impresionantă de forțe în teren! Ce se pregătește în Pitești este senzațional!

Noul centru comercial, ce va avea o suprafață comercială închiriabilă de peste 50.000 de metri pătrați, urmează să fie finalizat în 2024.

Valoarea investiției Prime Kapital la Pitești este de aproximativ 102 milioane de euro, din care aproximativ 8 milioane de euro reprezintă costul investiției în pasaj.”, se arată în comunicat.

,,Eu sunt absolut impresionat! N-am văzut asemenea manifestare de forțe!”

Edilul, prezent la fața locului se declară impresionat de implicarea muncitorilor în realizarea noului Mall Argeș.

Puteți urmări întreaga declarație mai jos:

 

Reprezentantul constructor declară că piteștenii vor avea gata noul mall la final de an.

Singura zonă care mai este de construit ar fi trecerea peste calea ferată, planul aprobat de CFR fiind deja finalizat.

Întreaga declarație poate fi urmărită în imaginile video de mai jos:

 

Sursă imagini: Primăria Municipiului Pitești

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

8 comentarii

  • Gigi spune:

    Cand va pune niste semafoare si acolo , primarul safor ?

  • Dumitru Octavian Grigoroiu spune:

    Odată cu aceste construcții se vehicula și ridicarea a doi zgarie norii de de 16 etaje …..din ce văd nu se mai pomenește nimic de ei

  • Toma spune:

    care an ? când va fi gata ?

  • Cristi Albert spune:

    să le pupe mână că au găsit o firmă particulară să facă ce ar fi trebuit să facă primarul semafoare.

  • Un fost pompier spune:

    Dar, un spital cu serviciu de urgență când se face in zona?

  • andi pope spune:

    un jeg de pasarela, au distrus și partea asta de oraș care era mai libera, acum pe bulevardul republicii nu mai poți merge pe trotuar, iar cu parcarea nu mai zic… ca nu mai ai unde parca ca au desființat toate locurile de pe bulevard

  • Marius spune:

    !!!URGENT!!! Locatarii blocului S7B care s-au trezit cu aceasta pasarelă trecând prin fata geamului lor, la nici 15m distanta de geamurile noastre, distrugând o mare zona de spațiu verde, vă rugăm să luați masuri urgente în legătură cu panourile antizgomot care vor fi montate, sa fie totodată și opace sau semiopace deoarece mașinile vor trece din păcate la nivelul geamurilor locatarilor. În caz contrar acestor cerinte ale noastre, cunoscute deja de dvs., locatarii
    blocului S7B vor ataca in instanță aceasta opțiune a dvs. !!! URGENT!!!

  • Lipa marianm spune:

    Aprobați moluri în oraș, nicăieri în UE, nu sunt amplasate în oraș se construiesc la periferie, se mai construiește unul la Bascov, acolo de nu ați făcut,,,, grădinițe, creșe,,, Dar continuați aceeași strategie,,, sa faceți și voi ceva,,, Nu vedeți, ca magazinele sunt goale, decat când sunt reduceri, au vânzări.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3