New Profesional Consult 930 x 122

judecătorul Gabriel Apostol

Detalii șocante despre judecătorul care s-a sinucis: „Mă lega de pat!”

Vestea morții judecătorului argeșean Gabriel Apostol a făcut înconjurul presei naționale. Bărbatul era cunoscut publicului larg și datorită faptului că în trecut a fost concurentul show-lui de gătit Masterchef.

Citiți și: Nenorocire! Un polițist și-a încheiat socotelile cu viața, în timpul serviciului

Judecătorul Apostol era o personalitatea controversată. De-a lungul timpului, acesta a fost implicat în două scandaluri, despre care presa locală a relatat la acea vreme.

Reamintim faptul că, bărbatul a murit joi, 1 decembrie, în drum spre Spitalul Floreasca din Capitală. Acesta ajunsese de urgență la Spitalul Județean Pitești, în stare gravă, după ce și-ar fi injectat benzină în vene. Subiectul pe larg, AICI – Pitești. Un judecător controversat a murit! Acesta a reușit să-și ducă planul la bun sfârșit

Citiți și: Șocant! O tânără mamă s-a sinucis la câteva zile după ce a născut. Renunțase la copil

Motivele care l-au făcut pe judecător să recurgă la acest gest șocant sunt necunoscute.

Bărbatul nu a avut o viață tocmai roz. De mic copil a fost crescut de bunica sa. În ediția Masterchef din anul 2014, judecătorul a expus public detalii despre viața sa personală.

Vezi video de la minutul 30.05

„Am fost copil problemă, m-a crescut bunica paternă. Ca să-și facă treburile prin curte, bunica mă lega de pat. Dacă o prindea acum Asistența Socială o băga la pârnaie. Dacă nu mă lega, însemna să nu mă găsească în următoarele 10 minute. Mie îmi trebuia acțiune. La cutremurul din 86, am sărit de la etajul doi. Și au mai sărit doi după mine. Încă sunt un copil problemă.”, spunea magistratul, la Masterchef, citat de click.ro

Era tatăl a două fete. Nici în căsnicie lucrurile nu au mers mereu ca pe roate. La un moment dat a existat o separare între el și soția sa, de profesie tot magistrat.

Bărbatul era considerat om cu probleme de către soția sa, care în trecut a și depus plângere la poliție pe numele lui, mai notează sursa citată.

Munca de judecător uneori îl împovăra, recunoscând tot în cadrul show-lui că e o muncă grea, stresantă.

„Dacă n-ar fi veselia asta, am lua-o pe brăila (n.r. a lua-o razna, a înnebuni). Și nu doar eu, toți colegii mei. Munca de judecător este o muncă foarte grea, uite, mi-a albit părul la treizeci și ceva de ani. Eu sunt și președinte de secție. Munca de judecător mai e și muncă de uzură, de asta judecătorii ies la pensie după 25 de ani de activitate neîntreruptă. După 25 de ani de muncă s-ar putea să nu mai fii întreg la minte. ”, mai spunea judecătorul Gabriel Apostol.

Reamintim că, după tragicul eveniment, mai mulți colegi de breaslă au reacționat cu privire la modul în care a fost comentat gestul judecătorului.

Noua șefă DIICOT Pitești, Antonia Diaconu, se întreba cum e posibil ca un astfel de eveniment să fie luat la mișto și unde este umanitatea celor care fac astfel de comentarii pe acest subiect.

Despre bărbat spunea că a fost ”un om bun și un judecător pe măsura”. Subiectul pe larg, AICI – Pitești. Șefa DIICOT, consternată: „Nu voi posta toate mizeriile citite”

Sursă video: YouTube Mariana Hickton

NOR CURIER 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • O colegă judecatoare spune:

    Poate ar fi interesant să scrieți și despre scandalul în care judecătorul Apostol , a fost surprins de d-na grefiera când își făcea …în biroul judecătoriei Pitești…

  • Rosemarie spune:

    Mizerabil comentariu!

  • Marius spune:

    Rușine d-na judecător „colega”

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90