930×122 CAPRA 5

antonia diaconu

Pitești. Șefa DIICOT, consternată: „Nu voi posta toate mizeriile citite”

Noua șefă DIICOT Pitești, Antonia Diaconu, reacționează cu privire la moartea judecătorului Gabriel Apostol, care a ales să-și ia viața recurgând la un gest teribil.

Citiți și: Sfârșit tragic! Munții au mai făcut o victimă

Reamintim că acesta a murit ieri, 1 decembrie, în drum spre Spitalul Floreasca din Capitală. Bărbatul ajunsese de urgență la Spitalul Județean Pitești, în stare gravă, după ce și-ar fi injectat benzină în vene. Subiectul pe larg, AICI – Pitești. Un judecător controversat a murit! Acesta a reușit să-și ducă planul la bun sfârșit

Moartea judecătorului argeșean Gabriel Apostol a făcut înconjurul presei naționale. Astfel, tragedia a fost intens și aspru comentă de mulți români.

Citiți și: Breaking News! Este doliu! A murit unul dintre cei mai valoroși români

Cine judecă în tribunale! Trebuia să fie la ospiciu! Bine că s-a pedepsit singur.”, „Așa se întâmplă când bagi benzină la motor diesel.”, „Excelent”, „Super tare”, „Păcat că nu a aprins și bricheta, să vadă dacă poate lua foc pe dinăuntru” sunt doar câteva dintre comentariile postate la unul dintre articolele publicate pe acest subiect.

„Unde- i umanitatea acestor personaje?”

În fața acestor comentarii răutăcioase, noua șefă DIICOT Pitești nu a rămas indiferentă și a reacționat pe pagina personală de Facebook, transmițând un mesaj.

Din respect pentru familie și din respect pentru memoria celui care a fost un om bun și un judecător pe măsura, nu voi posta aici toate mizeriile pe care le-am citit azi, dar nu pot să nu mă întreb unde- i umanitatea acestor personaje?

Aici nu mai e vorba de educație, e ceva mai mult. Evident că o astfel de tragedie are în spate o suferința imensă, iar răspunsul unora e sa facă mișto!!! Sunt absolut convinsă că nici 0,5% din cei care comentează nu l-au cunoscut și mă întreb din nou cum își permit să arunce astfel de vorbe.

Aici sunt carențe grave care nu se pot îndrepta. Empatia, compasiunea, înțelegerea, bunul simt nu sunt predate la școală. Extrem de trist, m- am uitat la pozele unora, apar cu familia alături, cu copii, oare și ei vor fi la fel?”, a scris Antonia Diaconu.

Postarea a strâns zeci de reacții, dar și comentarii din partea oamenilor care lucrează în domeniul justiției: avocați, procurori.

Suicidul este ceva infiorător, iar sinucigașul o victimă, de regulă (din păcate) tulburat psihic. Nu ai cum să atribui o vină unei victime, pentru cine e inteligent, lucrul asta e clar…

Este o dezumanizare totală! Inuman și inacceptabil!

Noi, care l-am cunoscut, empatizăm mai mult, nu e musai, alții habar nu aveau de om, poate îi lasă reci, înțeleg și că sunt idei preconcepute despre judecători, procurori, avocați etc, idei diferite religioase etc, dar de aici până la a urî de moarte sau a nu avea minimul respect pentru o viață umană, că așa ceva denotă…asta e ceva peste puterea mea de înțelegere.

Nu pot să cred că unii pot să gândească așa!!

Sursă Facebook Antonia Diaconu

555 X 222 CAPRA

Comentarii

6 comentarii

  • Un cetatean spune:

    Ii las la o parte pe aia care spun tot felul de vorbe urate despre acest om. O intrebare fireasca si absolut logica exista totusi si cineva ar trebui sa incerce sa dea raspuns la ea. Cum a fost posibil ca un om cu un psihic atat de imprevizibil (sunt cunoscute aici in Arges situatiile care l-au facut „faimos” pe acest judecator) sa judece? E normal ca un om cu un astfel de „bagaj” psihologic sa imparta dreptatea si sa hotarasca destinele altor oameni zilnic la Tribunal? De ce nimeni din breasla lui nu explica si acest lucru, ci sar peste intrebare?

  • Liliana spune:

    Foarte bine punctat doamna procuror
    Dumnezeu sa l ierte!

  • Gabriela Apostol spune:

    A fost un IMBECIL ,un PSIHOPAT COMPULSIV ,căruia nu trebuie să îi găsiți scuze .Eu l-am cunoscut , ca nimeni alta . Un asemenea specimen , nu trebuia lăsat să judece pentru că el …NU ERA CAPABIL SĂ JUDECE.
    Acest animal , a nenorocit mulți oameni , si-a stâlcit în bătaie soția și copii…
    Nu putem decât să ne bucurăm ,că Dumnezeu i-a dat puterea să își ducă la bun sfârșit pornirile..

  • Grefieră judecatoria Pitești spune:

    Doamna procuror , dar despre episodul în care judecătorul Apostol a fost surprins că își făcea laba în birou la judecătorie nu vreți să ne povestiți ?

  • Un vecin spune:

    Cand e inmormantarea , sa putem veni si noi sa il scuipam !

  • Te sun eu spune:

    Sunteți în sistem și este logic să vă luați apărararea unul altuia,doamna procuror nu vreti sa faceti publice cateva dosare an care ati lasat liberi deleri de droguri cu,cantitati ce depaseau jumatate de kilogram si pe mine ca am fumat un cui ma-ți închis un an jumatate.Sa stiti ca dupa acest comentariu mă astept sa ma chemati iarasi la diicot sa îmi administrati iarași o bataie.Am chiar clipul când de fața cu dumneavoastra acel inspector ma lovea in curtea institutiei dumneavoastra vă mai aduceti aminte?Vă doresc tot binele din lume si sa plangeti si dumneavoastra dupa copii dumneavoastra cum a plans mama mea dupa mine 1 an jumatate

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90