Donaris 930 x 122

deţinut

Deținutul periculos care a evadat de la Jilava, de negăsit!

Update, 23 decembrie, ora 11:08

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

Deținutul care nu s-a mai întors în penitenciarul Jilava este de negăsit. Acesta este liber de aproape 48 de ore.

Polițiștii sunt în alertă și îl caută în toată țara. Agenţii ne sfătuiesc să nu ne apropiem de el, dacă îl vedem, şi să sunăm imediat la 112.

Citiți și: Polițiștii amenință! Ce îi nemulțumește

Reamintim că bărbatul este condamnat pentru tâlhării violente.

Știrea inițială, 22 decembrie, ora 09:38 – Poliția în alertă! Deținut în libertate

Poliția este în alertă! Un deținut de la Penitenciarul București-Jilava care a avut permisiunea de a petrece câteva ore în afara detenției nu s-a mai întors la ora stabilită.

Deținutul este Gabriel Alexandru Panciș (fost Rotaru), în vârstă de 31 de ani. Acesta este condamnat definitiv la 4 ani și 4 luni de închisoare pentru infracțiunea de tâlhărie calificată, potrivit antena3.ro.

După ce nu s-a mai prezentat la penitenciar, autoritățile au declanșat o serie de proceduri pentru a-l găsi.

Fuga i-ar putea aduce deținutului un adaos la pedeapsa existentă.

Deținutul are înălțimea de 1,89 m, statură atletică, ochi căprui, sprâncene arcuite, față ovală, ten măsliniu, păr roșcat ondulat, tatuaje pe ambele brațe vizibile până în zona degetelor, iar la momentul părăsirii penitenciarului purta tricou gri, hanorac negru, jeans de culoare neagră cu rupturi în zona genunchiului și pantofi sport negri, au precizat reprezentanții penitenciarului București-Jilava, conform sursei citate mai sus.

Sursă foto: Replica ONLINE

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90