930 x122 grota rece

dezastru

DEZASTRU ECOLOGIC ÎN ARGEŞ

Dezastru ecologic în Argeş. În Argeş asistăm la un adevărat dezastru ecologic, potrivit unui raport oficial al Prefecturii.

Citiți și: Când va demisiona prefectul Radu Perianu și cine îi va lua locul

Un document inclus în raportul de activitate al Prefecturii pe anul 2017 arată că modul în care au decurs activităţile de salubrizare a cursurilor de apă a lăsat (şi continuă să lase) mult de dorit.

Astfel, au fost făcute controale în 100 de localităţi, cu 146 de cursuri de apă. S-a constatat că sunt nu mai puţin de 255 de depozite de deşeuri menajere şi de material lemnos pe malurile şi în albiile cursurilor de apă, precum şi în secţiunile de scurgere ale podurilor şi podeţelor!

Citiți și: De Ziua Unirii, Liviu Dragnea „a venit” la Pitești!

O evaluare „la prima mână” a arătat că în cele peste 250 de depozite improvizate sunt peste 600 de mc de gunoaie şi deşeuri de material lemnos.

Autoritățile au dat, însă, doar avertismente şi termene pentru salubrizarea cursurilor de apă, nu și amenzi!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3