New Profesional Consult 930 x 122

incendiu

Dezastru în Argeș! Locuință făcută scrum în urma unui incendiu de neoprit

Dezastru în Argeș! Locuință făcută scrum în urma unui incendiu de neoprit

Citiți și: Acoperișul unei case, 2 anexe și un tractor, scrum în urma unui incendiu

Azi noaptea, un incendiu violent a izbucnit la o locuință din comuna Stolnici.

Au ars generalizat locuința și bunurile din interiorul acesteia, iar pompierii au evacuat trei butelii din interiorul casei, fiind pericol major de explozie.

Citiți și: Incendiu puternic! Alertă lângă Pitești

A fost monitorizată o singură victimă, care a suferit atac de panică.

 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență transmite:

,,Pompieri de la Secția Costești și Punctul de Lucru Stolnici au intervenit, alături de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Stolnici, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat în comuna Stolnici, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință.

Forțele de intervenție au constatat că ardeau generalizat o locuință cu suprafața de aproximativ 70 mp și bunurile din interiorul acesteia, existând posibilitate de propagare la o a doua casă aflată pe aceeași proprietate.

Dezastru în Argeș! Locuință făcută scrum în urma unui incendiu de neoprit

Pe parcursul intervenției, pompierii au evacuat și trei butelii din interiorul case, iar echipajul medical a monitorizat o persoană de sex masculin, în vârstă de 65 de ani, care a suferit atac de panică și nu a avut nevoie de transport ulterior la spital.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric.”, informează ISU.

Sursă imagini: ISU Argeș

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90