Donaris 930 x 122

accident centru

Dezastru în Centru! Honda – scrum, fațada magazinului arsă, stâlpi rași!

Se face ordine după accidentul grav produs seara trecută, în centrul municipiului Pitești, pe bulevardul I. C. Brătianu, lângă ING BANK.

Citiți și: Pitești. Accident deosebit de grav! Tineri, la un pas de moarte!

O Honda a luat foc după ce a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Subiectul pe larg cât și imagini VIDEO EXCLUSIVE de la fața locului, AICI: Pitești. O Honda – scrum după un accident Grav în Centru, lângă ING BANK.

Iată imaginile intervenției de aseară:

Citiți și: Pitești. Accident în Centru cu un super bolid de lux BMW, de peste 100 de mii €

 

Incendiul a fost unul extrem de puternic, existând pericolul de a se extinde și la blocul de locuințe din imediata apropiere.

Astfel, mai multe persoane au fost evacuate din clădire.

În urma evenimentului, flăcările au ars o parte din izolația termică a blocului de la parter și etajul 1, dar și elemente de tâmplărie din zona celor două etaje.

La parterul blocului se află și un magazin IT care a fost serios afectat. O parte din fațada acestuia a ars.

De asemenea, în urma evenimentului rutier, mai mulți stâlpi de pe trotuar au fost rupți.

În aceste momente, la fața locului se află angajații societăților din subordinea Primăriei Pitești pentru a curăța urmele incendiului, dar și pentru a monta noi stâlpișori pe trotuar.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3