930 x122 grota rece

auto

Pitești. O Honda – scrum după un accident grav în Centru, lângă ING BANK

Update 3: Poliția Argeș transmite:

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

”Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că bărbat de 47 de ani, din Ștefănești, care conducea un autoturism pe bld. I.C. Brătianu, dinspre intersecția cu str. Calea București spre intersecția cu str. Târgu din Vale, intenționând să efectueze schimbarea direcției de mers prin viraj la stanga, pentru a se încadra spre strada Griviței, a fost acroșat, în partea față a autoturismului, de un autoturism care se deplasa din sensul opus (dinspre intersecție cu str. Târgu din Vale spre intersecție cu str. Calea București).

După impact, al doilea autoturism, care era condus de un bărbat de 29 de ani, din Ștefănești, a intrat în coliziune cu un stâlp de pe trotuar, la colțul intersecției, amplasat în apropiere de intrararea în pasajul pietonal, pe partea dreaptă a sensului său de deplasare, după care s-a oprit la circa 200 de metri, în al doilea stâlp, amplasat tot pe trotuar, lângă intrarea în sediul unui agent comercial de la parterul unui bloc de locuințe.

Citiți și: Incendiu la o casă din Argeș!

Ulterior, al doilea autoturism a luat foc, efectul termic afectând și ușa de acces și panoul de la intrarea în sediul agentului economic, precum și izolația de pe fațada blocului, în zona în care a ajuns autoturismul.

Conducătorul auto și pasagerul din al doilea autoturism au ieșit din mașină înainte că aceasta să fie cuprinsă de flăcări.

Atât cei doi, cât și conducătorul primului autoturism, nu au suferit leziuni.

La acest moment, verificările sunt în curs, pentru ca polițiștii rutieri să stabilească împrejurările în care evenimentul rutier a avut loc. La finalizarea acestora, urmează să fie eliberate autorizațiile de reparație auto și să fie luate măsurile legale care se impun.”

Update 2: „În autoturismul la care s-a manifestat incendiul se aflau doi bărbați care s-au evacuat și au fost monitorizați de către paramedicii SMURD, ulterior nefiind nevoie de transportul acestora la spital.

Flăcările au ars o parte din izolația termică a blocului de la parter și etajul 1, dar și elemente de tâmplărie din zona celor două etaje.

Au fost evacuate și 10 persoane din bloc, fără să necesite asistență medicală”, informează ISU.

Update 1: Pitești. Un BMW – scrum după un accident grav în Centru, lângă ING BANK

Incendiul a fost stins, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Aproximativ 10 persoane ar fi fost evacuate din blocul din imediata vecinătate a locului unde a ars mașina.

ePitești vă prezintă, în exclusivitate, imagini cu întreaga operațiune de pompierilor:

Urmează ca autoritățile să stabilească în ce circumstanțe a avut loc acest incident.

Știrea inițială: Pitești. Accident grav! A luat foc mașina!

Un autoturism a luat foc, din câte se pare, în urma unui accident rutier.

S-a întâmplat în urmă cu puțin timp pe bulevardul I.C Brătianu.

Conform informațiilor noastre, ar exista riscul ca flăcările să se extindă la blocul din zonă.

Din acest motiv, locatarii ar urma să fie evacuați.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Valentin Stan spune:

    Acest eveniment nefericit e din cauza SEMAFOARELOR!

    Doresc sa subliniez faptul ca trebuie defiintate toate semafoarele pentru a putea merge cu 200km/h in oras, este singurul mod in care se pot evita aceste tragedii.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90