Donaris 930 x 122

arbore cazut

Dezastru în Parcul Trivale: Un „gigant” s-a prăbușit și a făcut „franjuri” tot

Dezastru în Parcul Trivale: Un „gigant” s-a prăbușit și a făcut „franjuri” tot

Citiți și: S-a întâmplat în Parcul Trivale! Tânăr dubios descoperit cu potențiale substanțe ilegale

Un incident neașteptat a „zguduit” Parcul Trivale, cu puțin timp în urmă, când un arbore masiv s-a rupt efectiv în două, provocând pagube considerabile.

Conform informațiilor disponibile până în acest moment, nu au fost raportate, din fericire, victime, ci doar daune materiale.

Căderea arborelui a avut efect devastator.

Fabrică gigant anunță restructurări majore

Un stâlp de iluminat public rupt și căderea unor fire de curent electric.

Acestea din urmă prezintă un pericol imens, atârnând acum spre sol și necesitând intervenție imediată pentru prevenirea unor accidente grave.

Autoritățile locale și echipele de intervenție au fost alertate și se deplasează spre locul incidentului.

Eforturile se concentrează în primul rând pe securizarea zonei pentru a elimina orice risc suplimentar pentru trecători și pentru a începe procesul de curățare.

Prăbușirea acestui arbore ridică semne de întrebare cu privire la starea vegetației din zonele urbane și necesitatea unor inspecții regulate ale acestora pentru a asigura siguranța publică.

Veste uriașă despre PIB-ul Argeșului!

Dezastru în Parcul Trivale: Un „gigant” s-a prăbușit și a făcut „franjuri” tot

Pe măsură ce situația din Parcul Trivale se stabilizează, ePitesti.ro va continua să ofere actualizări și detalii suplimentare despre acest eveniment nefericit și măsurile luate pentru a preveni repetarea lui.

Vă reamintim că, în luna iulie a anului trecut, un arbore s-a prăbușit, omorând un câine care se plimba cu stăpânii săi.

Toate detaliile, cât și subiectul pe larg. AICI – Pitești. Incident șocant în Trivale! 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90