NOR CURIER 930X122

director

lupu.mpg.Still001

DIRECTORUL DANIEL LUPU ŞOCHEAZĂ: „MI-AU DAT FOC LA UŞA DE LA APARTAMENT!”

Un director al unei importante instituţii deconcentrate din judeţul Argeş a declarat astăzi că a fost victima unui atentat! Este vorba de Daniel Lupu, şeful Direcţiei Sanitară Veterinară.

Citiți și: Mobilizare de forțe: Flăcările au înghițit o casă, în Argeș, acum!

Lupu a dezvăluit că în anul 1997, în urma unor controale pe care le-a făcut, s-a trezit că îi este incendiată locuinţa din Piteşti. Spune că nu ştie cine a făcut acest lucru, dar sugerează că ar fi vorba de persoane pe care le-a controlat poate chiar în pieţe. „Mi-au dat foc la uşă! Am găsit sticla de benzină în faţa apartamentului… Am găsit şi cauciucurile tăiate la maşină.”, a precizat Daniel Lupu.

În acest context Lupu s-a referit la problemele din piaţa agroalimentară Ceair, cea mai mare a Piteștiului, sugerând că de acolo i s-ar fi tras şi lui atacul din 1997: „Vânzătorii de ţigări de contrabandă din piaţa Ceair se dau, mai nou, vânzători de varză murată. Au butoaie, dar sunt goale. Au şi certificate de producători, dar ei vând, de fapt, ţigări. Până când nu se va termina cu „Ţigareta” din piaţa Ceair acolo nu va fi ordine, nu vor dispărea nici comercianţii care fac probleme.”

Citiți și: Argeș. Panică uriașă! Pompierii au intervenit de urgență!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90