SMART KIDS 930X122

filarmonica pitesti

Dirijor și solist din Coreea de sud, pe scena Filarmonicii din Pitești

Concert de închidere a stagiunii a XV – a, la Filarmonica Pitești.

Citiți și: Concert caritabil, în acest weekend, la Filarmonica Pitești

Filarmonica Pitești închide joi, 23 iunie, stagiunea XV – a cu un program Ceaikovski și Brahms.

De la ora 19.00, în Sala Simfonia, alături de orchestra simfonică a instituției vor urca pe scenă, în premieră, dirijorul Hyegjae Jakob Choi și solistul Hyun jik Kim, ambii din Coreea de Sud.

Citiți și: Puteți cumpăra bilete la “Proconsul Simfonic”!

În program: P. I. Ceaikovski – Concertul pentru vioară și orchestră în Re major și J. Brahms – Simfonia Nr. 2 în Re major.

Dirijorul Hyegjae Jakob Choi a absolvit Liceul de Arte și Universitatea Națională, ambele din Seul. De asemenea, a studiat, la Universitatea de Muzică din Viena, Artele spectacolului.

Dirijor principal la Geumchon Symphony și profesor la Colegiul de Arte din Seul, a colaborat cu orchestre simfonice din Vidin, Luxemburg, Viena, Râmnicu-Vâlcea.

Absolvent al liceului Kaywon Arts și al Universității de Muzică Hanyang, violonistul Hyun jik Kim este, la momentul actual, student la master la aceeași universitate din Hanyang.

A fost membru al Orchestrei Naționale a Poliției din Coreea și membru al ansamblurilor Camerata Sol și WeMu. A fost solist al Cameratei Sol și lider al Cvartetului de poezii.

Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind de 40 de lei sau 30 de lei în funcție de categoria locului.

Pentru elevi și studenți un bilet costă 10 lei, respectiv 7,50 lei, iar pentru pensionari, 20 de lei, respectiv 15 lei.

Foto principal: descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3