New Profesional Consult 930 x 122

nevaccinati

Discurs dur împotriva profesorilor care refuză vaccinarea

Discurs dur împotriva profesorilor care refuză vaccinarea.

Citiți și: Se scurtează din nou perioada de izolare. Doar pentru vaccinați!

În urmă cu puţin timp, jurnalistul Florin Negruţiu a comentat în studioul DIGI 24 în legătură cu situaţia elevilor care „sunt pierduţi, nu mai există” în învăţământ, motivele fiind: închiderea multor şcoli (sau faptul că majoritatea sunt la un pas de închidere), respectiv disfuncţionalităţile legate de aşa zisa „şcoală online”.

Aşa cum şi ePiteşti a relatat, sistemul online este ineficient în cazul învăţământului primar şi insuficient de bine pus la punct pentru clasele mai mari.

În legătură cu opţiunea părinţilor de a-şi trimite copiii la şcoală, există o teamă că aceştia s-ar putea infecta, având în vedere explozia de cazuri COVID din această perioadă.

Întrebat despre îngrijorarea profesorilor cu privire la elevi, Florin Negruţiu a comentat că, în primul rând, „ei trebuie să se vaccineze” pentru a diminua riscul şi a da un exemplu în şcoli.

Jurnalistul a subliniat că este o mare problemă aceea a cazurilor de profesori care refuză vaccinarea.

Astfel de exemple avem şi la nivel de judeţ, din păcate unele total nefericite.

O învăţătoare din Costeşti care se declara împotriva vaccinului a murit săptămâna trecută după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3