nevaccinati

Discurs dur împotriva profesorilor care refuză vaccinarea

Discurs dur împotriva profesorilor care refuză vaccinarea.

Citiți și: Piteşti: Amenzi în localuri pentru că s-a permis accesul clienţilor nevaccinaţi

În urmă cu puţin timp, jurnalistul Florin Negruţiu a comentat în studioul DIGI 24 în legătură cu situaţia elevilor care „sunt pierduţi, nu mai există” în învăţământ, motivele fiind: închiderea multor şcoli (sau faptul că majoritatea sunt la un pas de închidere), respectiv disfuncţionalităţile legate de aşa zisa „şcoală online”.

Aşa cum şi ePiteşti a relatat, sistemul online este ineficient în cazul învăţământului primar şi insuficient de bine pus la punct pentru clasele mai mari.

În legătură cu opţiunea părinţilor de a-şi trimite copiii la şcoală, există o teamă că aceştia s-ar putea infecta, având în vedere explozia de cazuri COVID din această perioadă.

Întrebat despre îngrijorarea profesorilor cu privire la elevi, Florin Negruţiu a comentat că, în primul rând, „ei trebuie să se vaccineze” pentru a diminua riscul şi a da un exemplu în şcoli.

Jurnalistul a subliniat că este o mare problemă aceea a cazurilor de profesori care refuză vaccinarea.

Astfel de exemple avem şi la nivel de judeţ, din păcate unele total nefericite.

O învăţătoare din Costeşti care se declara împotriva vaccinului a murit săptămâna trecută după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

(Foto: descriptiv)

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441