Donaris 930 x 122

decese covid

Argeş: Învăţătoare de 42 de ani, nevaccinată, a murit în drum spre ATI

Argeş: Învăţătoare de 42 de ani, nevaccinată, a murit în drum spre ATI.

Citiți și: Pitești. Tragedie în Găvana! A fost găsită fără suflare!

De un sfârşit tragic a avut parte o femeie în vârstă de 42 de ani care preda la o şcoală din Costeşti. Aceasta a fost confirmată cu noul coronavirus, iar medicii au apreciat că necesită un tratament la Terapie Intensivă. Din nefericire, în tot judeţul Argeş nu s-a găsit niciun loc disponibil la ATI, aşa încât s-a luat decizia transferului la un spital din Tulcea, acolo unde s-a indicat prin Centrul Naţional că există un loc disponibil.

Pentru a-i facilita transportul, s-a stabilit de comun acord ca o ambulanţă SAJ care a plecat de la Costeşti să o predea medicilor de pe o altă ambulanţă, la Slobozia.

Citiți și: Femeie decedată în propria casă, în Pitești

Surse medicale ne-au transmis că femeia, la acel moment, era pe ventilaţie non-invazivă, cu o saturaţie de 82%. Aceleaşi surse ne-au precizat că femeia era nevaccinată şi că ar fi afirmat că nu şi-a dorit niciodată acest lucru, având opinii antivacciniste.

Starea femeii s-a deteriorat rapid şi aceasta a decedat.

Medicii trag în permanenţă semnale de alarmă cu privire la riscul nevaccinării. Majoritatea cazurilor din ATI sunt ale unor persoane nevaccinate. La Mioveni, directorul medical Alex Iacobescu ne-a precizat că toate cazurile grave sunt ale unor persoane nevaccinate.

(Foto: descriptiv)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

6 comentarii

 • Liliana spune:

  De ce nu spuneți numele persoanei în cauza ,eu asta nu înțeleg, dacă faceți un reportaj ar fi bine sa dati toate detaliile,

 • Patrau teodora spune:

  Numele persoanei este…,era invatatoarea fiicei mele la clasa … de la scoala gimnaziala ..,noi toti din casa suntem vaccinati in afara de cei 2 copii pana in zece ani

 • sor spune:

  – NEVAXCINATA… probabil ca asa se numea

 • Mocanu Daniel spune:

  Din cauza asta sunt, așa multe cazuri de la unele persoane vaccinate ?!

 • Max spune:

  Mocanu Daniel: cei care sunt vaccinati fac forme mult mai usoare, cei care mor sunt 99% nevaccinati.

 • emc spune:

  De GDPR ai auzit!? sau asculti numai la teoriile conspirationiste cu privire la vaccin?

570 X 90 POSADA 3