NOR CURIER 930X122

decese covid

Argeş: Învăţătoare de 42 de ani, nevaccinată, a murit în drum spre ATI

Argeş: Învăţătoare de 42 de ani, nevaccinată, a murit în drum spre ATI.

Citiți și: Descoperire macabră într-un apartament din Argeș

De un sfârşit tragic a avut parte o femeie în vârstă de 42 de ani care preda la o şcoală din Costeşti. Aceasta a fost confirmată cu noul coronavirus, iar medicii au apreciat că necesită un tratament la Terapie Intensivă. Din nefericire, în tot judeţul Argeş nu s-a găsit niciun loc disponibil la ATI, aşa încât s-a luat decizia transferului la un spital din Tulcea, acolo unde s-a indicat prin Centrul Naţional că există un loc disponibil.

Pentru a-i facilita transportul, s-a stabilit de comun acord ca o ambulanţă SAJ care a plecat de la Costeşti să o predea medicilor de pe o altă ambulanţă, la Slobozia.

Citiți și: Pitești. Moarte misterioasă, la 5 dimineața: femeie, în scara unui bloc din centru

Surse medicale ne-au transmis că femeia, la acel moment, era pe ventilaţie non-invazivă, cu o saturaţie de 82%. Aceleaşi surse ne-au precizat că femeia era nevaccinată şi că ar fi afirmat că nu şi-a dorit niciodată acest lucru, având opinii antivacciniste.

Starea femeii s-a deteriorat rapid şi aceasta a decedat.

Medicii trag în permanenţă semnale de alarmă cu privire la riscul nevaccinării. Majoritatea cazurilor din ATI sunt ale unor persoane nevaccinate. La Mioveni, directorul medical Alex Iacobescu ne-a precizat că toate cazurile grave sunt ale unor persoane nevaccinate.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

6 comentarii

  • Liliana spune:

    De ce nu spuneți numele persoanei în cauza ,eu asta nu înțeleg, dacă faceți un reportaj ar fi bine sa dati toate detaliile,

  • Patrau teodora spune:

    Numele persoanei este…,era invatatoarea fiicei mele la clasa … de la scoala gimnaziala ..,noi toti din casa suntem vaccinati in afara de cei 2 copii pana in zece ani

  • sor spune:

    – NEVAXCINATA… probabil ca asa se numea

  • Din cauza asta sunt, așa multe cazuri de la unele persoane vaccinate ?!

  • Max spune:

    Mocanu Daniel: cei care sunt vaccinati fac forme mult mai usoare, cei care mor sunt 99% nevaccinati.

  • emc spune:

    De GDPR ai auzit!? sau asculti numai la teoriile conspirationiste cu privire la vaccin?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3