New Profesional Consult 930 x 122

femeie decedată

Nu credea în virus, dar a murit de Covid. Şefa Serviciului de Ambulanţă Argeş, precizări despre caz

Nu credea în virus, dar a murit de Covid.

Citiți și: Descoperire macabră într-un apartament din Argeș

Luminița Paul, directorul Serviciului de Ambulanță Argeș, a început o campanie de conștientizare a importanței vaccinării împotriva noului coronavirus. Recent, a făcut o postare pe pagina sa de Facebook numită „A crede sau nu în Covid-19” în care descrie cu lux de amănunte drama trăită de o familie din Argeș care nu credea în existența virusului.

 

Citiți și: Pitești. Moarte misterioasă, la 5 dimineața: femeie, în scara unui bloc din centru

 

„Vineri noaptea, apel la 112: ,,Soția mea, 52 de ani, este răcită de două zile”. Alertăm imediat un echipaj . La caz, femeia abia respiră. I se acordă primul ajutor, este testată COVID-19 pozitiv la testul rapid antigenic. Saturația 17% fără oxigen, 34% cu oxigen. Anunțăm UPU. Medicul așteaptă echipajul și merge cu pacienta direct la ATI. Îl sun pe soț pentru a cere detalii și să văd cum se simte. Îmi spune că au venit de două săptămâni de la mare și soția a răcit de la aerul condiționat. Urma tratament cu Gentamicină la recomandarea medicului de familie, de o săptămână. El zice că este bine, nu are nimic. Îi propun să-i trimitem o ambulanță să-l testeze. Refuză. Îi comunic că soția este într-o stare foarte gravă. Începe să plângă. Îl informez că are obligația să stea acasă, pentru că va fi sunat a doua zi de la DSP.

Sâmbătă dimineață verific dacă doamna a fost declarată la DSP și aflu că peste noapte s-a stins. Soțul deja sunase la 112. A fost testat pozitiv la testul rapid antigenic și a solicitat să se interneze. Situația ne-a șocat pe toți, motiv pentru care am considerat că este bine să o cunoașteți. Chiar dacă unii mă criticați pentru deschiderea mea, vă asigur că eu vă respect pe toți! Condoleanțe familiei!”, transmite Luminița Paul.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

4 comentarii

  • Dumitru spune:

    Aveți mare dreptate,Dna Doctor!Numai ca in cazul asta medicul de familie a greșit grav!De ce nu a trimis Salvarea sa o testeze și i-a prescris antibiotic?
    Și da,aveți dreptate,covid-ul ucide ignorantii,chiar dacă nu au comorbidități …dar pot trece prin boala dacă fac testul la timp!
    De vaccin,ce sa zicem,vom fi obligați sa-l facem!Ce e mai grav e ca vom fi obligați s-o facem anual…

  • Cristina spune:

    Dacă era răcită de 2 zile cum lua tratament de o săptămână

  • Dan Barna spune:

    Pt a convinge prostimea sa se vaccineze, FACEM PROPAGANDA si instauram frika…

  • Dan Barna spune:

    Sa-l faca mata Dumitrule( infiltrat )vaccinul an de an , si tot neamul tau

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90