930×122 CUMPANA 5

femeie decedată

Nu credea în virus, dar a murit de Covid. Şefa Serviciului de Ambulanţă Argeş, precizări despre caz

Nu credea în virus, dar a murit de Covid.

Citiți și: Descoperire macabră într-un apartament din Argeș

Luminița Paul, directorul Serviciului de Ambulanță Argeș, a început o campanie de conștientizare a importanței vaccinării împotriva noului coronavirus. Recent, a făcut o postare pe pagina sa de Facebook numită „A crede sau nu în Covid-19” în care descrie cu lux de amănunte drama trăită de o familie din Argeș care nu credea în existența virusului.

 

Citiți și: Pitești. Moarte misterioasă, la 5 dimineața: femeie, în scara unui bloc din centru

 

„Vineri noaptea, apel la 112: ,,Soția mea, 52 de ani, este răcită de două zile”. Alertăm imediat un echipaj . La caz, femeia abia respiră. I se acordă primul ajutor, este testată COVID-19 pozitiv la testul rapid antigenic. Saturația 17% fără oxigen, 34% cu oxigen. Anunțăm UPU. Medicul așteaptă echipajul și merge cu pacienta direct la ATI. Îl sun pe soț pentru a cere detalii și să văd cum se simte. Îmi spune că au venit de două săptămâni de la mare și soția a răcit de la aerul condiționat. Urma tratament cu Gentamicină la recomandarea medicului de familie, de o săptămână. El zice că este bine, nu are nimic. Îi propun să-i trimitem o ambulanță să-l testeze. Refuză. Îi comunic că soția este într-o stare foarte gravă. Începe să plângă. Îl informez că are obligația să stea acasă, pentru că va fi sunat a doua zi de la DSP.

Sâmbătă dimineață verific dacă doamna a fost declarată la DSP și aflu că peste noapte s-a stins. Soțul deja sunase la 112. A fost testat pozitiv la testul rapid antigenic și a solicitat să se interneze. Situația ne-a șocat pe toți, motiv pentru care am considerat că este bine să o cunoașteți. Chiar dacă unii mă criticați pentru deschiderea mea, vă asigur că eu vă respect pe toți! Condoleanțe familiei!”, transmite Luminița Paul.

[555x222px]KV_Summer_epitesti

Comentarii

4 comentarii

 • Dumitru spune:

  Aveți mare dreptate,Dna Doctor!Numai ca in cazul asta medicul de familie a greșit grav!De ce nu a trimis Salvarea sa o testeze și i-a prescris antibiotic?
  Și da,aveți dreptate,covid-ul ucide ignorantii,chiar dacă nu au comorbidități …dar pot trece prin boala dacă fac testul la timp!
  De vaccin,ce sa zicem,vom fi obligați sa-l facem!Ce e mai grav e ca vom fi obligați s-o facem anual…

 • Cristina spune:

  Dacă era răcită de 2 zile cum lua tratament de o săptămână

 • Dan Barna spune:

  Pt a convinge prostimea sa se vaccineze, FACEM PROPAGANDA si instauram frika…

 • Dan Barna spune:

  Sa-l faca mata Dumitrule( infiltrat )vaccinul an de an , si tot neamul tau

Donaris 570×90