New Profesional Consult 930 x 122

femeie decedată

Video – Argeș: Casă în flăcări. Persoană decedată în interior

Update, ora 11.02, ISU Argeș transmite: „ Flăcările s-au manifestat în trei camere din interiorul casei și parțial la nivelul acoperișului.

Citiți și: Pitești: Sute de mii de euro pentru Colegiul „Brătianu”! De ce se dau banii

Din nefericire, în interiorul casei a fost găsită o femeie carbonizată cu vârsta de aproximativ 90 de ani. Propagarea la întreaga construcție și la cele învecinate a fost împiedicată, iar pe timpul intervenției s-a evacuat și o butelie cu gaz din bucătăria casei.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este jarul sau scânteile căzute din sistemul de încălzire.

Citiți și: Le-a ars casa și mașina

Femeia locuia singură și când incendiul a fost văzut de localnici, aceștia au anunțat forțele de intervenție.”

Update, ora 08.56, IPJ Argeș transmite: „La data de 13 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați, prin apel S.N.U.A.U 112, despre faptul că, un incendiu a izbucnit la o locuință, din localitatea Dârmănești, iar o persoană este posibil să fie surprinsă în interior.

 

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni s-au deplasat la fața locului și, în urma acțiunii de stingere a echipajelor de pompieri, au constatat că cele sesizate se confirmă, proprietara, o femeie de 93 de ani, fiind găsită decedată.

 

În cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”

Știrea inițială, ora 08.37

În această dimineață, un incendiu puternic a izbucnit în localitatea Dârmănești.

O casă bătrânească a fost cuprinsă de flăcări.

O persoană a fost găsită decedată în interiorul locuinței. Conform ISU Argeș, este vorba despre o femeie de aproximativ 93 de ani.

La fața locului intervin pompierii de la Detașamentul de Pompieri Mioveni cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570 X 90 POSADA 3