930 x122 grota rece

dispărută

Dispariție stranie! O studentă e de negăsit de o lună. Căutări cu sute de voluntari, drone, câini de urmă

Studenta la Teologie, dispărută din Sibiu, este în continuare de negăsit.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Reamintim că, Angelika Claudia Maurer, tânăra în vârstă de 25 de ani, este dată dispărută de o lună. Câteva dintre obiectele personale ale fetei –  telefonul, ochelarii, portofelul și cheile au fost găsite de polițiști într-o pădure. Acest lucru a ridicat multe semne de întrebare anchetatorilor. Subiectul pe larg, AICI – Studentă dispărută fără urmă! Polițiștii i-au găsit telefonul, ochelarii și cheile în pădure!

De la dispariție au avut loc cercetări în teren cu efective impresionante și sute de voluntari. Au fost folosite și mai multe drone, potrivit IPJ Sibiu.

Citiți și: Poliția, anunț de ultim moment despre copila dată dispărută

Conform adevarul.ro, dispariția fetei a fost sesizată autorităților, după o săptămână, mai exact pe 15 februarie. Tot atunci, cazul a fost intens mediatizat atât în presa locală, cât și națională.

Traseul fetei a fost refăcut cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de luat vederi, iar echipele de căutări au ajuns în Pădurea Dumbrava, acolo unde au fost găsite câteva bunuri care i-au aparținut studentei, bunuri care păreau mai degrabă „plantate” decât aruncate la întâmplare, mai scrie adevarul.ro

Potrivit oradesibiu.ro, polițiștii verifică acum toate mănăstirile din țară și toate fermele și stânele din județ, în căutarea fetei.

Sursă video: Facebook Poliția Sibiu

Sursă foto principal: digi24.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3