930 x122 grota rece

Rock’N Ride Mioveni

    Distracție, motoare turate, adrenalină şi mult rock!

    Distracție, motoare turate, adrenalină şi mult rock!

    Sâmbătă, 24 iunie, s-a tras cortina peste cea de-a patra ediție a Rock’N Ride Mioveni. Festivalul s-a desfășurat sub egida Zilelor Orașului Mioveni.

    În cadrul festivalului au avut loc o expoziție și o paradă moto, concursuri și demonstrații moto, dar și un spectacol de muzică rock care i-a adus pe scenă pe artiștii de la Myst, 7 Tears Ago, Rana, Fără Vise, Ultimul tren, Altar și Trooper.

    Întregul eveniment dedicat comunității moto s-a desfășurat în aer liber.

    Centrul Cultural Mioveni transmite:

    „Conceput din dragostea pentru muzică și adrenalina pe două roți, drept un eveniment dedicat comunității moto, Rock’N Ride Mioveni reprezintă o pauză de la rutina cotidiană și aglomerația urbană, o evadare în natură, alături de prietenii care împărtășesc aceeași pasiune comună, MOTOARELE.

    Expoziția moto din centrul orașului a atras o mulțime de vizitatori și de împătimiți ai spiritului de aventurier pe două roți, evenimentul continuând în parada către zona de picnic Făget unde au avut loc demonstrații de îndemânare și concursuri tematice.

    La marginea pădurii Făget, serile calde de iunie au fost electrizate de trupele Myst, 7 Tears Ago, Rana, Fără Vise, Ultimul tren, Altar și Trooper.

    Mulțumim tuturor participanților, pentru energia degajată, pentru responsabilitatea de care au dat dovadă și pentru atmosfera creată.

    Mulțumim partenerilor noștri, Storm Riders RC Mioveni pentru implicare, sponsorilor și tuturor celor care au contribuit la reușita acestui eveniment.

    Ne întâlnim și în 2024 la ediția numărul 5!”

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90