930×122 CAPRA 5

acte de vandalism

Distracție periculoasă în Prundu! Aruncau cu ouă în mașini la 2 noaptea!

Distracție periculoasă în Prundu! Aruncau cu ouă în mașini la 2 noaptea!

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

,,În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 02.00, la dispeceratul Poliției Locale Pitești s-a primit o sesizare care indică faptul că în cartierul Prundu, zona Romaria, un grup de tineri aruncă cu ouă în autoturismele care trec prin zona respectivă.

La faţa locului s-au deplasat doi poliţişti locali din cadrul Biroului Intervenție la Evenimente şi după o urmărire de aproximativ un kilometru, făptaşii au fost prinşi.

Citiți și: Pitești. Nu se poate așa ceva! Orașul, plin de… vandali!

Distracție periculoasă în Prundu! Aruncau cu ouă în mașini la 2 noaptea!

După procedura de identificare, s-a stabilit ca tinerii ( 7 la număr ) locuiesc în Piteşti şi au vârste cuprinse între 12 şi 18 ani.

 

Pentru fapta lor, au fost sancţionaţi cu câte 500 de lei, fiind înștiințați şi părinţii acestora.”, transmite Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești.

Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3