930 x122 grota rece

Distrugere, amenințare și tulburarea ordinii publice. Isprăvile a cinci bascoveni

 

În ziua de 22 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei de Poliție Rurală Bascov au finalizat cercetările într-un dosar întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și amenințare.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 23 decembrie 2020, cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 46 de ani, toți din Bascov, în timp ce se aflau pe raza localității de domiciliu, ar fi amenințat și provocat avarii la autoturismul unui tânăr de 23 de ani, din Merișani, împrejurare în care a fost tulburată ordinea și liniștea publică.

Reamintim că în ziua de 24 decembrie 2020, după administrarea probatoriului, au fost reținuți trei dintre aceștia, cu vârste cuprinse între 22 și 25 de ani, toți din Bascov, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura controlului judicar.

Pe parcursul cercetărilor, persoana vătămată și-a retras plângerea prealabilă.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.

Foto: descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3