Donaris 930 x 122

anchetă

DNA, anchetă la Poșta Română. Sunt cercetate angajările din ultimii 34 de ani

DNA face anchetă la Poșta Română. Procurorii anticorupție au cerut o serie de documente instituției, documente care vizează angajările din ultimii 34 de ani.

Citiți și: Pensiile, schimbare semnificativă în luna mai! Anunțul făcut azi de oficialități

Directorul Poștei Române, Valentin Ștefan a declarat pentru Digi24 că documentele au fost solicitate săptămâna trecută și că astăzi sau mâine vor fi trimise la DNA.

De asemenea, potrivit aceleiași surse, procurorii au solicitat și documente privind deplasări în străinătate.

Citiți și: Se fac angajări! Salariu bun, transport gratuit și alte beneficii

„Operatorul național de servicii poștale a primit o solicitare de documente din partea Direcției Naționale Anticorupție, toate cu circuit intern, pe care le vom transmite instituției solicitante.

Compania își respectă toate obligaţiile impuse prin lege şi gestionează cu atenție și seriozitate toate proiectele pe care le realizează. Totodată, Poşta Română colaborează cu orice autoritate de control abilitată şi este deschisă oricăror solicitări oficiale privind activitatea sa.

Poșta Română, una dintre cele mai mari companii deținute de statul român, este o entitate verificată în mod frecvent de către instituțiile de control și considerăm firești aceste demersuri. Menționăm că o parte dintre documentele solicitate recent de DNA au o vechime de peste 30 de ani.

Totodată, managementul actual al companiei își desfășoară activitatea cu integritate, responsabilitate și grijă pentru toate resursele aflate în proprietatea Poștei Române. Așa cum a demonstrat, până acum, actualul management acționează cu transparență și acordă tot sprijinul instituțiilor statului român.”, a transmis Poșta Română printr-un comunicat de presă.

Foto principal: descriptiv / Sursă: G4Media.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3