EcoMoto 930×122

mașină în pârâu

Doi bărbați au murit după ce au căzut cu mașina într-un pârâu!

Update, ora 16:10, IPJ Argeș transmite: „Persoanele au fost declarate decedate. Este vorba despre doi bărbați, de 64, respectiv 53 de ani, ambii din Moșoaia.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.”

Update, ora 15:22, ISU Argeș transmite: „Autoturismul se afla răsturnat pe pavilion și cu partea din față în apă. Vehiculul a fost extras cu ajutorul unui buldoxcavator și din interior au fost evacuate două victime de sex masculin, fără funcții vitale, cu vărstele cuprinse între 50 și 60 de ani.

 

Update, ora 15:06, ISU Argeș transmite: „Autoturismul a fost extras, iar în interiorul acestuia au fost identificare două persoane de sex masculin, cu vârstele de aproximativ 50 de ani care, din păcate nu prezintă funcții vitale.”

Update, ora 14:58, ISU Argeș transmite: „La locul evenimentului a sosit un buldoexcavator din partea autorităților locale, cu ajutorul căruia să se poată crea vizibilitate și acces în interiorul autoturismului care se află răsturnat în apropierea unui mal.”

Știrea inițială, ora 14:49 -Argeș: Accident grav! Mașină căzută în pârâu!

În urmă cu puțin timp, pompierii argeșeni au fost sesizați să intervină în cazul unui accident în comuna argeșeană Rociu, satul Șerbănesti.

Potrivit primelor informații, este vorba despre un autoturism căzut în pârâul Dâmbovnic.

La fața locului intervin pompierii de la Punctul de Lucru Rociu și Detașamentul Bradu cu două autospeciale de intervenție, o barcă de salvare și o ambulanță SMURD.

Deocamdată nu se cunoaște dacă sunt victime și de când este autoturismul în pârâu.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Anonim spune:

    Nu sa intervenit rapid și nu a fost nici o barca de salvare.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3