930X122 MAIA

cristian gentea

Doi jucători de la FC Argeș, râvniți de alte echipe

După ce FC Argeș a reușit să se califice în play-off în urma duelului cu FC Botoșani, jucători de la formația piteșteană au reușit să crească și mai mult în ochii altor echipe.

Citiți și: Liga I devine Superliga. Pe cine întâlnesc FC Argeș și CS Mioveni în prima etapă

Astfel, doi dintre jucătorii lui FC Argeş sunt doriţi insistent de alte echipe.

Este vorba despre Andrei Işfan, dorit de CFR Cluj și Grigore Turda, fotbalist râvnit chiar de FCSB.

Citiți și: Edilul Cristian Gentea, întâlnire cu cetățenii din Găvana

Cristian Gentea, edilul Piteștiului, a purtat discuții cu ambii jucători și le-a explicat că echipa alb-violeților are obiective mărețe. FC Argeș încearcă să revină la gloria de altădată.

Eu nu m-am implicat niciodată să aduc un jucător sau să impun vreun jucător. Prepeliţă vă va spune că n-am făcut niciodată aşa ceva.

Singurul jucător în al cărui transfer m-am implicat, la solicitarea lui Prepeliţă, a fost Işfan. Am fost rugat să vorbesc cu primarul Mioveniului.

Atât şi nimic mai mult. Am primit o ofertă de la CFR Cluj pentru Işfan. Am vorbit cu domnul Bilaşco, dar şi pe alte canale. Nu s-a spus niciodată de o sumă de transfer.

Da, ni s-a spus că îl doresc pe Işfan la Cluj, iar eu am spus că Işfan trebuie să joace încă o bună perioadă de timp la Piteşti, unde trebuie să şi demonstreze că merită să facă un pas mai departe.

L-am avut în birou şi l-am lăsat aici plângând pentru că spunea că nu îl înţeleg şi şansa lui e CFR Cluj. I-am spus: ‘Şansa ta e FC Argeş!’.

El n-ar fi jucat la Cluj, el trebuie să joace aici, să demonstreze, iar apoi poate să plece.  Avem oferte şi pentru alţi jucători.

Şi pentru Turda avem solicitări, dar am vorbit cu amândoi şi au înţeles că noi vrem să facem o echipă foarte competitivă la Piteşti şi să încercăm să ne apropiem măcar de ce au făcut marii jucători ai echipei FC Argeş”, a declarat Cristian Gentea, pentru sport.ro, citat de telekomsport.ro

Sursă: telekomsport.ro

Sursă foto principal: Facebook FC Arges

555×222  MAIA

Comentarii

Donaris 570×90