930×122 CAPRA 5

bani

Doi părinți, obligați să-i plătească unei profesoare 30.000 de lei

Părinții a doi elevi din Cluj au fost obligați de Judecătoria Cluj-Napoca să-i plătească 30.000 de lei unei profesoare drept daune morale, anunță Clujust, citat de G4Media.ro.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

Potrivit surselor citate, acest lucru s-a întâmplat după ce, în urmă cu aproximativ 5 ani, doi elevi de clasa a VII-a au denigrat-o public pe profesoară, folosindu-se de platformele Facebook și WhatsApp.

Aceștia au postat o caricatură la adresa dascălului, care ilustra o maimuţă, pe grupul de WhatsApp al clasei, imagine care a devenit apoi fotografia de grup şi a fost publicată, ulterior, şi pe un cont fals de Facebook, notează G4Media.ro

Citiți și: 2.000 de lei pentru tinerele mame!

Aflând de situația creată, dascălul s-a adresat instanțelor de judecată. Femeia a cerut 50.000 de lei daune morale pentru atingerea adusă onoarei, demnităţii şi reputaţiei plus cheltuielile de judecată.

La 5 ani distanță, instanţa i-a dat câștig de cauză reclamantei, drept pentru care părinții sunt acum buni de plată.

Citește subiectul pe larg pe G4Media.ro

Foto principal: descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3