930 x122 grota rece

Pitesti

Prea ca la țară! Doi piteșteni își plimbă zilnic vacile pe o stradă din Găvana

Prea ca la țară! Doi piteșteni își plimbă zilnic vacile pe o stradă din Găvana.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Un piteștean își acuză vecinii că, în fiecare zi a săptămânii, își plimbă bovinele pe stradă, creând astfel haos, mizerie, și chiar pagube materiale.

Se întâmplă în cartierul piteștean Găvana, pe strada George Coșbuc. Acest „fenomen” a devenit o normalitate deranjantă, spune piteșteanul, care ne-a scris la numărul de WhatsApp al redacției – 0774 587 441, pentru a ne relata despre problema cu care se confruntă.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Vacile care „ies la plimbare”, însoțite de stăpâni, blochează adesea circulația și lovesc oglinzile mașinilor parcate, reclamă cititorul. De asemenea, pericolul de producere a unui accident din cauza acestor animale, aparent nevinovate, este destul de mare.

Un alt aspect, la fel de deranjant, este mizeria lăsată pe carosabil, dar și pe trotuar în urma lor.

„Poliția Locală, împreună cu Primăria dorm!”

Piteșteanul a reclamat această situația atât Poliției Locale, cât și Primăriei municipiului Pitești printr-o petiție.

 

Proprietarul a fost amendat, iar patrulele Poliției Locale și-au intensificat activitatea în zonă, pentru ca astfel de incidente neplăcute să nu se mai repete.

 

Ca urmare a petiției sale, Primăria Pitești l-a informat pe piteștean despre faptul că a fost propusă inițierea unei Hotărâri de Consiliu Local prin care să fie interzisă circulația turmelor de animale pe drumurile publice din municipiul Pitești.

Cu toate acestea, locuitorii de pe strada George Coșbuc se bucură în continuare de aceiași priveliște.

Individul în cauză continuă nestingherit să își plimbe vacile și Poliția Locală, împreună cu Primăria – dorm. Este inadmisibil ca într-un oraș european, în anul 2021 să mai existe astfel de comportamente.”, spune piteșteanul.

Reamintim că, astfel de evenimente nu sunt unele rare în municipiu. La începutul lunii septembrie, o altă turmă de vaci a fost surprinsă la plimbare pe una dintre cele mai circulate șosele din oraș, mai exact pe strada Depozitelor. Subiectul pe larg, AICI: Video – Vaci la plimbare pe una dintre cele mai circulate șosele din Pitești.

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp la numărul de telefon 0774 587 441.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Costel spune:

    Politia Locala sta prin parcarii pe Telefon asta fac,iar noi ii platim…!

  • rasania spune:

    POLITIA LOCALA AR TREBUI DESFINTATA URGENT

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90